УКР РУС

Символічна збірна 22 туру УПЛ

18 квітня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 22-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Роман Мисак (“Карпати"). Голкіпер "зелено-білих" у поєдинку проти "Волині" мав достатньо роботи, щоб у підсумку стати найкращим гравцем матчу в складі "Карпат". Мисак кілька разів врятував свою команду, продемонстрував стійкий характер та надійну гру. Чого не скажеш про решту "карпатівців", які провели далеко не найкращий матч.

Захисники

Станіслав Микицей ("Олександрія"). У матчі проти "Зорі" Микицею довелося добре попотіти, проте він зумів нейтралізувати небезпечного Микиту Каменюку, що можна вважати основною заслугою Станіслава. Його переконлива гра в обороні налаштовувала на перемогу інших партнерів, що у підсумку принесло бажаний результат.

Сергій Басов ("Олександрія"). Захисна лінія олександрійців була ключовою ланкою у матчі із "Зорею". Окремо відзначимо гру Басова, який був фундаментом команди в обороні. Сергій та його партнери по позиції зіграли стратегічно грамотно, відтак це допомогло втримати свої ворота сухими у матчі із таким небезпечним суперником.

Євген Хачеріді ("Динамо"). Захисник збірної України надійно відіграв в поєдинку проти "Говерли", не забуваючи й про підключення до атаки. Врешті-решт в одному із таких моментів Хачеріді відзначився голом після гольової передачі Ярмоленка.

Віторіну Антунеш ("Динамо"). Повністю контролював лівий фланг оборони, регулярно навідуючись у штрафний майданчик "Говерли". Відзначимо, що саме завдяки гольовій передачі Антунеша Ярмоленко відкрив рахунок у протистоянні з "Говерлою".

Півзахисники

Мігель Велозу ("Динамо"). Португалець зіграв у свій футбол на комфортній позиції опорного півзахисника. Велозу запам’ятався кількома хорошими ударами з далекої дистанції та стабільними підключеннями до атаки.

Сергій Кравченко ("Волинь"). Ще один опорник, якого варто відзначити. У поєдинку з "Карпатами" Кравченко був справжнім лідером на полі, відповідаючи статусу капітана. Сергій завжди щось підказував партнерам та постійно був у центрі уваги. Подачі з кутових, небезпечні удари по воротах та інші активні дії дозволили Кравченку потрапити до символічної збірної.

Андрій Ярмоленко ("Динамо"). Один із постійних учасників цієї рубрики знову опинився у команді тижня. Ярмоленко відзначився голом в матчі проти "Говерли" та віддав результативну передачу, фактично принісши перемогу киянам у цьому протистоянні.

Веллінгтон Нем ("Шахтар"). Можливо, бразилець не так часто з’являється на полі, як цього хотілося б, але у матчі проти "Олімпіка" він відіграв відмінно. Нем відзначився розкішним голом з-за меж штрафного майданчика та впродовж матчу продемонстрував хорошу бразильську техніку. Мабуть, був одним із найбільш яскравих гравців у складі "гірників".

Джон Руїс ("Дніпро"). Один із найкращих матчів костариканського півзахисника у складі "Дніпра". Джон Руїс відзначився дублем та постійно створював небезпеку біля воріт "Металіста", внісши свій серйозний вклад у підсумкову перемогу.

Нападник

Дмитро Хльобас ("Ворскла"). Хоч форвард полтавчан й не відзначився у матчі проти "Чорноморця", проте виконав величезний об’єм роботи, щоб його команда таки здобула перемогу. Удари з далекої відстані та гострого кута, прекрасні передачі на партнерів та подачі зі стандартів - лише мала частина того, що продемонстрував молодий нападник.

Футбол вже не буде колишнім. 10 змін у правилах гри в 2016 році