УКР РУС

Символічна збірна 21 туру УПЛ

11 квітня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 21-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Ян Лаштувка ("Дніпро"). Без сумнівів, найкращий голкіпер 21 туру. Лаштувка кілька разів врятував команду після супермоментів "Зорі" та зумів зберегти свої ворота сухими. Крім цього кіпер "Дніпра" й сам відзначився у воротах суперника після вільного удару, але цей гол не зарахували.

Захисники

Андерсон Піко ("Дніпро"). На початку матчу Піко добре відіграв у захисті, допомігши стримати атаки "Зорі". Після цього правий захисник почав підключатися до атак, що стали визначальним фактором у перемозі "Дніпра", адже саме після його подач з флангу "дніпряни" забили 2 голи.

Микола Іщенко ("Сталь"). Захисник дніпродзержинців на хорошому рівні відіграв поєдинок проти "Шахтаря", а головне - забив важливий та красивий гол "Шахтарю", завдяки якому "Сталь" уникнула поразки.

Міхаіл Сіваков ("Зоря"). Мабуть, один із найкращих гравців оборонної лінії у матчі проти "Дніпра". Сіваков зробив максимум для того, щоб "дніпрянам" було некомфортно в атаці. І хоч його команда у підсумку програла, Михайло заслуговує бути серед найкращих футболістів 21 туру УПЛ.

Олександр Азацький ("Чорноморець"). 22-річний захисник "моряків" був центральною фігурою у поєдинку проти "Говерли". Азацький допоміг своїй команді не пропустити та відзначився переможним голом у воротах ужгородців.

Опорні півзахисники

Євген Шахов ("Дніпро"). Один із найбільш активних у складі "Дніпра". Шахов часто підключався до атаки та діяв дуже розкуто, що у підсумку дозволило йому забити важливий гол у ворота "Зорі".

Тарас Степаненко ("Шахтар"). Був справжнім лідером на полі. Степаненко у черговий раз продемонстрував свої бійцівські якості, адже його самовіддача допомогла команді кілька разів відзначитися у воротах "Сталі". Степаненко запам'ятався двома гольовими передачами та зробив великий вклад у підсумковий результат.

Півзахисники

Андрій Ярмоленко ("Динамо"). Лідер "Динамо" забив 2 голи та відзначився асистом у матчі проти "Волині". Загалом Андрій почувався на правому фланзі, як риба у воді, тим більше, що деморалізований суперник не чинив сильного опору.

Джордже Лазіч ("Сталь"). Створив чимало проблем футболістам "Шахтаря". Особливо це було помітно, коли Лазіч виконав сольний прохід та самотужки забив красивий гол у ворота П'ятова.

Артур Карноза ("Карпати"). Півзахисник "зелено-білих" двічі зрівнював рахунок у матчі, що у підсумку дозволило "Карпатам" не програти. Також відзначимо, що голи, які залітали у ворота "Олександрії" були неймовірно красивими.

Нападники

Едуардо ("Шахтар"). Нападник донеччан знову відзначився голом, вийшовши на заміну у другому таймі. Додамо, що Едуардо міг стати автором дубля, але суддя зафіксував офсайд.

Футбол вже не буде колишнім. 10 змін у правилах гри в 2016 році