УКР РУС

Символічна збірна 19-го туру УПЛ

27 лютого 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Завершився 19-й тур українського чемпіонату. "Футбол 24" представляє символічну збірну з футболістів, що зуміли себе проявити якнайкраще в цьому турі.

Воротар

Данило Каневцев ("Чорноморець"). Голкіпер одеситів зумів зберегти свої ворота у недоторканності в матчі проти львівських "Карпат" (1:0). Молодий воротар в цьому матчі протистояв своєму колишньому одноклубнику Євгену Боровику, який в цьому протистоянні захищав ворота "левів". Обидва голкіпери провели дуже сильні поєдинки, але Каневцев, на відміну від Боровика, зумів не пропустити. На 92-й хвилині матчу голкіпер одеситів неймовірним чином відбив удар Худоб’яка. Також Гуцуляк мав нагоду засмутити молодого голкіпера.

Захисники

Сергій Чеботаєв ("Олександрія"). Фланговий захисник олександрійців Чеботаєв був дуже активний в матчі проти "Волині". Сергій надійно діяв в обороні та не забував підключатися до атак своєї команди. Був повноцінним господарем на своєму фланзі, віддав результативну передачу та встиг долучитися ще до однієї гольової атаки.

Іллой-Айєт Емерсон ("Олімпік"). Молодий захисник донецького "Олімпіка" після трансферу Петрова до "Нефтчі" має всі шанси стати основним центральним захисником у своїй команді. В матчі проти кам’янської "Сталі" Емерсон відіграв не безгрішно, але на доволі високому рівні. В цьому матчі глядачі забитих голів не побачили, а Емерсон отримав схвальні слова від головного тренера донецької команди Романа Санжара.

Дмитро Фатєєв ("Зірка"). Молодий захисник "Зірки" непогано виглядав у матчі проти "Дніпра". В пропущеному м’ячі провини Фатєєва не було: Руслан Ротань скористався неузгодженістю дій футболістів "Зірки" і забив гол. Наприкінці матчу Фатєєв виручив свою команду, наздогнавши футболіста "Дніпра", який готовий був виходити на побачення з Пастом.

Ісмаїлі ("Шахтар"). Бразильський лівий захисник "Шахтаря" привчив всіх, що у матчах за "Шахтар" він дуже багато підключається до атак своєї команди. Гра Ісмаїлі зазвичай викликає більше запитань по діях в обороні, але проти полтавської "Ворскли" бразильцю постійно доводилось підключатися саме до атак своєї команди, з чим він прекрасно впорався.

Півзахисники

Євген Смірнов ("Чорноморець"). Опорний півзахисник "Чорноморця" Євген Смірнов виконав великий обсяг бігової роботи. Встигав допомагати як своїм захисникам, так і футболістам групи атаки. Євген став автором єдиного переможного голу в матчі проти "Карпат". Смірнов був першим на добиванні, коли м’яч від стійки вилетів в центр штрафного майданчика.

Володимир Шепелєв ("Динамо"). Молодий півзахисник "Динамо" з’явився з перших хвилин у матчі 19-го туру проти луганської "Зорі". У першому таймі був не дуже помітним. Грав дуже просто, нічого не вигадуючи. У другому таймі посміливішав і не боявся брати гру на себе. Досвідчений Євген Опанасенко двічі не встигав за молодим Шепелєвим і зупиняв півзахисника "Динамо" за допомогою рук. За це Євген отримав дві жовті картки від Костянтина Труханова і залишив поле раніше.

Руслан Ротань ("Дніпро"). Вічно молодий капітан "Дніпра" в найвідповідальніший момент забив гол і зрівняв рахунок в матчі проти "Зірки" (1:1). Руслан мав ще нагоди засмутити Паста, був найгострішим футболістом своєї команди.

Андрій Ярмоленко ("Динамо"). Лідер київського "Динамо" в черговий раз продемонстрував, чому вважається одним з найсильніших гравців українського чемпіонату. Виконав великий обсяг роботи, за допомогою індивідуальних дій постійно загострював ситуацію біля воріт Олексія Шевченка. Ярмоленко прийняв участь в обох гольових атаках динамівців в цьому матчі.

Тайсон ("Шахтар"). Бразильський вінгер "Шахтаря" з’явився на полі в матчі проти "Ворскли" у другому таймі. Тайсон давав швидкість атакам "гірників", діяв куди активніше, ніж Бернард в першому таймі. Показав, що на даний момент перебуває в дуже хорошій формі.

Нападник

Станіслав Куліш ("Олександрія"). Нападник олександрійців в цьому матчі був просто нестримним. Станіслав зумів забити чотири голи, хоча до цього на його рахунку було лише два за весь сезон. Куліш був успішним не тільки в завершеннях атак своєї команди, також виграв багато боротьби і добре асистував своїм партнерам.

12-й покер в історії чемпіонату, Ротань в топ-8 гравців. 6 головних підсумків 19-го туру УПЛ