УКР РУС

Символічна збірна 19 туру УПЛ

21 березня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 19-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Заурі Махарадзе (“Олімпік"). Кіпер донеччан, мабуть, мав найбільше роботи серед усіх воротарів в 19 турі УПЛ. Запам'яталися його сейви після потужних ударів суперника та надійна гра загалом. Звичайно, у моменті із пропущеним голом, який пізніше відмінили, він міг зіграти краще, втім, саме Махарадзе - найкращий кіпер вікенду в УПЛ.

Захисники

Станіслав Микицей ("Олександрія"). Захисник олександрійців провів один із найкращих матчів у сезоні. До свого активу Микицей може записати гольову передачу та хорошу гру в захисті, що посприяло перемозі "Олександрії" над "Чорноморцем".

Дмитро Чигринський ("Дніпро"). Центрбек дніпропетровців повертає собі колишню форму. У матчі проти "Карпат" Чигринський був головним руйнівником атак "зелено-білих" та допоміг своїй команді зберегти ворота сухими. Відзначимо, що якщо Чигринський продовжуватиме так прогресувати, то незабаром зможе розраховувати на виклик у збірну України.

Домагой Віда ("Динамо"). Хорватський легіонер "Динамо" крім надійної гри в обороні брав участь у багатьох атаках киян. Дуже часто саме після його передач біля воріт "Зорі" ставало гаряче.

Володимир Польовий ("Волинь"). Оборонець "хрестоносців" був одним із найкращих у складі "Волині". Польовий зупиняв атаки "Олімпіка", часто підключався до атак, а головне - забив рятівний гол, що дозволило команді Кварцяного здобути очко.

Півзахисники

Дмитро Хльобас ("Ворскла"). Молодий півзахисник відзначився першим голом за полтавчан, відкривши рахунок у матчі. Відзначимо, що Хльобас продемонстрував хороше взаєморозуміння з партнерами та високу майстерність.

Джордже Лазіч ("Сталь"). Це футболіст, який був фундаментом усіх атакувальних дій дніпродзержинців у поєдинку з "Говерлою". Крім цього Лазіч забив гол, який у підсумку приніс "Сталі" важливі 3 очки.

Іван Петряк ("Зоря"). Молодий півзахисник був одним із найкращих у складі "Зорі". Петряк створив чимало проблем киянам та відпрацьовував у захисті, що також заслуговує на похвалу.

Нападники

Антон Шиндер ("Ворскла"). Відсутність ігрової практики не завадила Шиндеру показати класну гру у матчі із "Металістом" та забити 2 голи. Нападник "Ворскли" постійно загрожував воротам "Металіста" та був одним із лідерів на полі.

Роман Зозуля ("Дніпро"). Український форвард брав участь майже в усіх атаках дніпропетровців. Спершу Зозулі ніяк не вдавалося відзначитися у воротах "Карпат", хоч моменти у нього були. Але на 62 хвилині Роман все-таки пробив Мисака та приніс своїй команді 3 очки. Відзначимо, що з кожним матчем Зозуля демонструє все краще гру.

Жуніор Мораєс ("Динамо"). Нападник київського клубу забив переможний гол у ворота "Зорі". І хоча сам матч не порадував глядачів супервидовищністю, проте саме м'яч Мораєса дозволив "Динамо" перемогти 3-тю команду чемпіонату та зберегти першу сходинку у турнірній таблиці.