УКР РУС

Символічна збірна 17 туру УПЛ

5 грудня 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 17-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Артем Кичак ("Волинь"). Кичак давно не опинявся у стартовому складі "Волині". І через два з лишком місяці у матчі проти "Чорноморця" знову отримав шанс від Кварцяного, яким скористався на повну. Неодноразово рятував свою команду, проявляючи хорошу реакцію, як, наприклад, у моменті з ударом Калітвінцева головою на 54-й хвилині. Також в одному епізоді відчайдушно йшов на перехоплення попри виставлену ногу суперника, показавши справжній характер і майстерність. І головне – зіграв "на нуль".

Захисники

Даріо Срна ("Шахтар"). Капітан "гірників" провів чудовий матч проти "Сталі". Був найбільш активним у складі своєї команди. У першому таймі, коли "Шахтар" грав не так впевнено, саме Даріо проявив лідерські якості і повів команду вперед. Робив багато небезпечних прострілів та навісів. Крім того, регулярно вривався в штрафний суперника, знаходячи вільні зони в обороні "Сталі".

Антон Шендрік ("Олександрія"). Шендрік у матчі проти "Зірки" впевнено відіграв на своїй позиції, не раз вдало діючи на перехопленні та у відборі. Не дозволяв супернику створювати небезпечні моменти у безпосередній близькості до воріт "Олександрії". До того ж, забив свій перший гол у сезоні, який цілком міг стати переможним. Але команда втратила перемогу на останніх хвилинах.

Олександр Кучер ("Шахтар"). У Олександра було не так багато роботи у грі проти "Сталі", проте з нею він справився на відмінно. Потужний Комваліус мав чіплятись за м'яч, проте в нього це не виходило. Одна із причин – якісна гра Кучера, який грамотно обирав позицію та діяв на перехопленні.

Андрій Бацула ("Зірка"). Лівий захисник "Зірки" провів хороший матч в дербі Кіровоградської області проти "Олександрії". Він не дозволив супернику багато створити з його зони, і при цьому виявився корисним в атаці. Спочатку на 76-й хвилині пристрілявся, пробивши трохи неточно. А потім став рятівником своєї команди. На 90+3-й хвилині він блискучим ударом з-за меж штрафного зробив рахунок 1:1.

Півзахисники

Валерій Лучкевич ("Дніпро"). Після повернення Лучкевича після травми "Дніпро" виграв 3 із 4 матчів (2 в чемпіонаті, 1 в Кубку). І заслуга молодого півзахисника в цьому досить велика, адже він грає дуже продуктивно. В матчі проти "Зорі" він записав на свій рахунок гол+пас, спочатку асистувавши Кочергіну, а потім і сам забив завдяки тому, що ні на секунду не виключався з гри. Своєю появою у складі додає команді швидкості в атаці.

Марлос ("Шахтар"). Марлос провів хороший поєдинок проти "Сталі", ставши головною ударною силою своєї команди в атаці. Саме завдяки його прекрасній техніці "гірники" відкрили рахунок. На 31-й хвилині він заробив пенальті, пройшовши до цього кількох суперників. А потім чудово реалізував його у стилі Панєнки. Крім цього, був достатньо активним впродовж усього матчу, регулярно зміщуючись в центр та підігруючи партнерам.

Денис Гармаш ("Динамо"). Гармаш добре зіграв проти "Ворскли". Саме він розігнав у центрі поля першу гольову атаку киян. Брав активну участь в побудові атак "Динамо". Зокрема, у другому таймі видав дві шикарні передачі, які просто зобов'язані були ставати гольовими. Але спочатку Ярмоленко не реалізував вихід один на один, а потім Сидорчук метрів з 12-ти пробив вище, хоча Денис викотив йому ідеальний пас у вільну зону під удар.

Владислав Кочергін ("Дніпро"). До матчу проти "Зорі" Кочергін з'являвся на полі в матчі чемпіонату ще наприкінці жовтня. Але у грі проти луганців він на 100% виправдав довіру тренера, який поставив його у стартовий склад. Спочатку Владислав чудовим ударом з місця відкрив рахунок у матчі, а наприкінці гри забив переможний гол своєї команди, проявивши високу індивідуальну майстерність. Без сумніву, цей дубль має додати йому впевненості у власних силах.

Павло Ребенок ("Ворскла"). Ребенок у другому поспіль матчі в чемпіонаті стає головним героєм своєї команди. У грі проти "Динамо" йому вдалось взяти участь у двох голах своєї команди, зробивши серйозний внесок у камбек полтавців. На 15-й хвилині він навісив точно на Турсунова, який розстріляв Рудька. А на 35-й хвилині чудово зорієнтувався у епізоді, першим опинившись на добиванні та пробивши повз воротаря і захисника, які намагались йому завадити.

Нападник

Олександр Кобахідзе ("Ворскла"). Грузин у матчі з "Динамо" діяв на позиції нападника, і відіграв на хорошому рівні. Неодноразово йому вдавались швидкісні ривки з глибини та флангів. Тримав у напрузі захист суперника. Саме завдяки його активним діям полтавці зрівняли рахунок: він змістився з правого флангу та небезпечно пробив, після чого м'яч не найкращим чином відбив Рудько, а Ребенок забив. Кобахідзе навіть міг вивести "Ворсклу" вперед, вибігши на 52-й хвилині один на один з воротарем "Динамо", але пробив трохи неточно.

Символічна збірна 16 туру УПЛ