УКР РУС

Символічна збірна 15 туру УПЛ

2 березня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" пропонує свій варіант найкращих гравців 15 туру УПЛ.

Максим Старцев неодноразово рятував свою команду в Ужгороді і саме завдяки йому запоріжці змогли зберегти мінімальну перевагу та перемогти "Говерлу".

Андрій Пилявський практично безпомилково діяв в обороні і відзначився голом у ворота "Олімпіка", чудово зігравши на другому поверсі.

Бразилець Дуглас потроху стає еталоном надійності гри центрбека. У матчі з "Волинню" атаки лучан розбивались об нього, як морські хвилі об скелю. Загрожував воротам суперника під час розіграшу стандартів.

Валерій Лучкевич вже відчув смак дорослого футболу і явно додав впевненості, розкутості та надійності, що довів у матчі проти "Волині".

Ежідіо дуже швидко влився у гру "Дніпра" і спрацювався з Коноплянкою. Після травми останнього самотужки прасував весь фланг, не даючи і секунди відпочинку суперникам, змусив їх забути про походи в атаку. Супервидовищно, суперефективно - коротка характеристика дій бразильського новачка.

Максим Малишев і Руслан Маліновський помітно додали, провівши збори із "Шахтарем" у Бразилії. У матчі із "Олімпіком" демонстрували футбол найвищого гатунку і обидва відзначились забитими голами.

Сергій Рибалка не втомлюється своєю грою доводити, що він вже доріс до рівня збірної України. Надійність і непоступливість - головні риси Рибалки, які він сповна реалізував у матчі проти "Металіста".

Дебют Павла Ксьонза у "Дніпрі" видався більш, ніж вдалим - гол плюс асист і чудова взаємодія з новими партнерами.

Джермейн Ленс нарешті почав доводити, за що його взяли у збірну Голландії на ЧС-2014 і чому його називали ледь не найкращим крайнім хавбеком Європи. Шалена фізична форма і налаштованість на ворота поставила у безвихідь опонентів Ленса у матчі проти "Металіста". На рахунку голландця майстерний асист.

Нікола Калініч продовжує вигравати конкуренцію за місце в основі. У матчі проти "Волині" блискуче відкривався, постійно тримав у напрузі всю оборону суперника і забив гол.

Марк Копич, Футбол24