УКР РУС

Символічна збірна 15-го туру УПЛ

6 листопада 2017 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 15-го туру УПЛ.

Воротар

Герман Пеньков (Сталь). 23-річний голкіпер забезпечив кам'янчанам один заліковий бал, не дозволивши Карпатам вразити свої ворота. Наприкінці матчу Пенькову довелося декілька разів вступити у гру та стати героєм зустрічі. Він відреагував на удар Гладкого з близької відстані, виграв дуель з Ді Франко та не дозволив забити Акулініну.

Захисники

Євген Опанасенко (Зоря). Обороняючи свої володіння в донбаському дербі, правий фулбек припустився кількох помилок, однак реабілітувався розкішним пострілом в "дев'ятку" з-за меж штрафного майданчика. Красивий гол Євгена започаткував камбек Зорі – луганці в меншості вирвали важливу нічию.

Антон Кравченко (Олімпік). У феєричній битві з Зорею Кравченко відмінно підключався до стандартів. Оборонець відкрив рахунок, заштовхавши м'яч у ворота луганців після сумбурного розіграшу штрафного, а потім скидкою допоміг Біленькому подвоїти перевагу Олімпіка. Позаду донеччани зіграли далеко не найкращим чином, однак прямої вини Антона у трьох пропущених голах немає.

Олімпік – Зоря – 3:3 – Відео голів та огляд матчу

Франк Пепе (Зірка). Французький легіонер у поєдинку проти Вереса успішно заважав грати активному Сергійчуку. Пепе надійно виглядав у захисті та розряджав небезпеку в штрафному майданчику, чим допоміг Зірці відстояти у рівнян нульову нічию.

Олексій Гуцуляк (Карпати). Лівий латераль "левів" у протистоянні зі Сталлю був одним з небагатьох, хто намагався загострювати гру. Вивіреним навісом на Гладкого він створив найкращий гольовий момент матчу, а згодом перспективно увірвався у штрафний майданчик сам – забракло акцентованого удару.

Півзахисники

Марлос (Шахтар). Після класної гри в Лізі чемпіонів Марлос продовжив вдалий тиждень у грі з Маріуполем. Латиноамериканський українець звично проявляв активність, змусив Гоміса заробити на собі другу жовту картку та вилучення, а також забив супернику другий гол, який закріпив перевагу "гірників".

Андрій Богданов (Олімпік). Черговий результативний удар здалеку – чергове потрапляння в символічну збірну. Окрім красивого взяття воріт Зорі, вчора Богданов відзначився якісною подачею зі штрафного, яка завершилася голом Біленького.

Динамо – Ворскла – 2:1 – Відео голів та огляд матчу

Віталій Буяльський (Динамо). Віталій в другому матчі поспіль своїми діями приносить команді результат – в четвер постраждав Янг Бойз, тепер Ворскла. Саме з його ударом не зумів впоратися Ткаченко, що призвело до голу Мораєса. Згодом після ідеального навісу Гармаша відзначився вже сам Буяльський. На старті другого тайму хавбек створив гольову можливість для Мбокані, та і загалом йому вистачило 2/3 ігрового часу, щоб стати найкращим гравцем матчу.

Бернард (Шахтар). Взяв безпосередню участь у всіх трьох голах "гірників" Маріуполю. Під час першої результативної атаки кинув у прорив Ісмаїлі, під час другої – підтримав динаміку та не без частки везіння доставив сферу Марлосу, а третю – завершив ідеальним ударом у "дев'ятку".

Нападники

Факундо Феррейра (Шахтар). Аргентинський форвард забиває за Шахтар у чотирьох поспіль матчах. Результативна серія Феррейри продовжилася і в Маріуполі. У звітному турі на рахунку найкращого бомбардира УПЛ гол та асист.

Маріуполь – Шахтар – 1:3 – Відео голів та огляд матчу

Станіслав Біленький (Олімпік). Станіслав спершу влучним ударом подвоїв перевагу донеччан у дербі, а через деякий час вигриз м'яч і викотив його під результативний постріл Богданову. Хороша гра у виконанні перспективного 19-річного нападника.

Символічна збірна 14-го туру УПЛ