УКР РУС

Символічна збірна 14 туру УПЛ

7 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 14-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Євген Боровик ("Чорноморець"). Воротар одеситів став однією із запорук того, що команда не пропустила у матчі із "Зорею". Показав впевнений та хороший рівень гри. Відбив кілька складних ударів. А крім цього, ще й кілька разів виходив з воріт у стилі Нойєра, щоб ліквідувати загрозу, підстраховуючи своїх захисників.

Захисники

Олександр Тимчик ("Динамо"). Можливо, дещо з авансом, але включимо молодого правого захисника "Динамо" в цей рейтинг. Тим паче, що на його позиції ніхто не відіграв так яскраво, як той же Ісмаїлі зліва у захисті. Ребров вдруге за останній час довірив Олександру місце у старті. Цього разу – у важливому матчі чемпіонату проти "Дніпра". І той не підвів тренера. В цілому, показав хороший рівень гри і справився зі своїми прямими обов'язками. Тимчик – майбутнє київського клубу.

Євген Хачеріді ("Динамо"). Хачеріді перед матчами збірних непогано відіграв проти "Дніпра". Було видно бажання та настрій, з яким Євген бореться за кожен м'яч. Показовим став момент зі штрафним Ротаня. Потужний удар Руслана прийняв на себе Хачеріді, який і не думав відвертатись, перебуваючи у стінці. М'яч влучив йому в обличчя, відправивши захисника у легкий нокдаун. Самовідданий момент, який, можливо, врятував команду від голу.

Іван Ордець ("Шахтар"). Конкурент Хачеріді у збірній України відіграв хороший поєдинок в Олександрії, де його команда перемогла 2:1. В моменті з голом у ворота "Шахтаря" нічого не міг вдіяти, адже був далеко від епізоду, в якому Срна викотив м'яч супернику біля своїх воріт. У всіх інших ситуаціях діяв впевнено та зібрано, не дозволивши нападу "Олександрії" створювати серйозний тиск саме на центр захисту. Міг забити і сам, влучивши у стійку після подачі кутового у другому таймі.

Ісмаїлі ("Шахтар"). Лівий захисник "Шахтаря" проводить прекрасний сезон. І в матчі проти "Олександрії" він встигав всюди: відпрацьовувати в обороні та продуктивно грати на атаку. Одне з його фірмових забігань призвело до голу: на 39-й хвилині гри він увірвався у штрафну і точно прострілив на Факундо Феррейру. Цілий матч відіграв в одному темпі. А темп цей був доволі високий.

Півзахисники

Марлос ("Шахтар"). Бразилець не був найяскравішим у своїй команді у матчі Ліги Європи проти "Гента", проте в "Олександрії" відіграв на хорошому рівні. Головне, що Марлос показує стабільно високий рівень. Здається, що м'яч немов приклеєний до його ніг. Він непогано діяв із Срною на фланзі, а у моменті з другим голом своєї команди показав себе якнайкраще: у сольному проході змістився з правого флангу у центр і чудовим розрізним пасом знайшов Ісмаїлі, який віддав гольову передачу.

Максим Малишев ("Шахтар"). "Шахтар" домінував проти "Олександрії" майже впродовж усього матчу, за виключенням початку другого тайму. Та навіть в цей період суперники забили лише після помилки Срни. Малишев же на відмінно виконував свої функції у центрі поля, розпочинаючи атаки своєї команди та справляючись з оборонними діями.

Ігор Худоб'як ("Карпати"). Капітан львівського клубу зробив важливий внесок у надважливу перемогу свого клубу над "Ворсклою". Він своїм досвідом допомагав більш молодим партнерам, а в моменті з голом Бланко-Лещука саме він точно навісив на нього з кутового. Вів гру своєї команди, додав мобільності півзахисту та, головне, виконав великий обсяг роботи.

Мар'ян Мисик ("Сталь"). Лівий півзахисник "Сталі" чудово відіграв проти "Волині". Одним із наслідків його активної гри стало вилучення Романюка у складі суперників. Саме Мисика він збивав, коли той вибігав один на один з голкіпером. Крім цього, Мар'ян і в інших епізодах виглядав переконливо, брав на себе ініціативу та вдало обігрував опонентів.

Нападники

Роман Яремчук ("Олександрія"). Нападник "Динамо", який грає в "Олександрії" в оренді, перебуває у чудовій формі. Минулого туру він оформив дубль, забивши найшвидший гол в історії чемпіонатів України, а в цьому – відзначився у ворота "Шахтаря", вдало скориставшись помилкою Срни. Крім того, був одним з найактивніших у своїй команді. Намагався відкриватись, знаходити вільні зони та нав'язувати боротьбу. Видно, що Роман додає з кожною грою.

Густаво Бланко-Лещук ("Карпати"). Матч проти "Ворскли", який відбувався на День народження Бланко-Лещука, став його бенефісом. Нападник видав один із найкращих своїх матчів. Мало того, що він став автором переможного голу "Карпат", він ще й увесь матч тримав у напрузі захист полтавської команди. Завдав ще кілька ударів в площину воріт, знаходячи можливості для цього навіть в не дуже зручних ситуаціях. Показав свої найкращі якості, і вийшов на друге місце в бомбардирському заліку з 5-ма голами.

Символічна збірна 13 туру УПЛ