УКР РУС

Символічна збірна 14-го туру УПЛ

30 жовтня 2017 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 14-го туру УПЛ.

Воротар

Євген Паст (Зірка). Коли Зірка всіма силами відстоювала у Ворскли переможний рахунок, надійність Паста стала в пригоді. Він виграв побачення з Коломойцем, відреагував на рикошет від Кадимяна, вдало згрупувався при ударі Загорулька. Другий тур поспіль у Євгена чудова статистика – Ворскла 8 разів пробила в площину і жодного разу не відзначилася.

Захисники

Денис Мірошніченко (Карпати). Фланговий гравець Карпат був частиною організованого колективу, який грамотно стримував пасивне Динамо. Під завісу зустрічі Мірошніченко двічі гостро розряджав свою гармату в напрямку чужих воріт, але спершу на заваді став Кадар, а потім м'яч розминувся зі стійкою.

Валерій Бондаренко (Олександрія). Бондаренко потужним ударом приніс Олександрії важливу нічию. Сумнівно, що без цього удару "містяни" зуміли б вдруге результативно прорвати оборону Зорі. У захисті Бондаренку було дуже важко справлятися з креативними опонентами, однак таких грубих помилок, як його партнер Гітченко, Валерій все ж не припускався.

Шаран: Задоволені нічиєю проти такої команди як Зоря

Івіца Жуніч (Чорноморець). Нульова нічия в Одесі – це, в першу чергу, наслідок слабкої гри в атаці. Все ж наприкінці матчу Маріуполь більше тиснув, але редути Чорноморця вистояли. Найбільше старався Жуніч, який самовіддано кидався під удари та не цурався жорсткої боротьби.

Йосіп Піваріч (Динамо). Піваріч був одним із найпомітніших у Львові в складі Динамо. Непогано виконував стандарти, намагався зі свого флангу підтримувати атаки киян. З його ідеальної подачі Віда головою відкрив рахунок, пославши м'яч у ворота Карпат.

Півзахисники

Андрій Богданов (Олімпік). Хавбек Олімпіка у матчі з Вересом традиційно турбував ворожого воротаря класними дальніми пострілами. Перший з таких Бандура перевів у стійку, а другий – дуже невдало відбив перед собою, після чого Моха зрівняв рахунок.

Неманья Обрадовіч (Сталь). Серб в екстреному порядку замінив травмованого Малакяна і став героєм битви з Шахтарем. На контратаці свій шанс Неманья не реалізував, однак згодом більярдним ударом з лінії штрафного майданчика влучив у ближню "шістку" воріт Шевченка, чим приніс Сталі сенсаційну нічию в грі з лідером чемпіонату.

Зайцев: Я приїжджаю на тренування, а Мякушко вже відпрацьовує удари зі штрафних

Сергій Мякушко (Карпати). Мякушко користувався тим, що оборона Динамо дозволяла Карпатам атакувати. Сергій не зумів перетворити в гол вихід сам на сам з Ковалем, але реабілітувався розкішним пострілом зі штрафного, який забезпечив "левам" нічию.

Олексій Чічіков (Зірка). Вихованець Ворскли перервав 5-річну безгольову серію в УПЛ у грі проти рідної команди. Чічіков завершив контратаку Зірки ефектним "парашутом" і приніс кропивничанам першу осінню перемогу в чемпіонаті. Крім цього, Олексій після класного сольного проходу з глибини мав можливість оформити дубль.

Нападники

Михайло Сергійчук (Верес). Сергійчук багато загострював у першому таймі матчу з Олімпіком. Заробив і реалізував пенальті, мав ще декілька хороших шансів подвоїти перевагу. Михайло проявляв активність і був лідером атак Вереса у звітному протистоянні.

Верес – Олімпік – 1:1 – Відео голів та огляд матчу

Юрі (Зоря). Бразилець створив чимало дискомфорту захисникам Олександрії, постійно тримав їх у напрузі. Опонентам ніяк не вдавалося прилаштуватися до його гри і нейтралізувати форварда. Юрі відкрив рахунок у матчі, виконав значний обсяг роботи і продемонстрував, що дрібне пошкодження не вибило його з ігрового тонусу.

Символічна збірна 13-го туру УПЛ