УКР РУС

Символічна збірна 11 туру української Прем'єр-ліги

19 жовтня 2015 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна 11 туру чемпіонату України за версією сайту "Футбол 24".

Станіслав Богуш ("Ворскла"). Голкіпер полтавської команди надійно прикривав останню лінію захисту у матчі з "Карпатами". Лише одного разу Богушу не вдалося врятувати "Ворсклу". Сталося це на початку зустрічі після бомбезного автоголу Турсунова.

Володимир Опанасенко ("Зоря"). Був одним із найбільш активних в обороні луганської команди та часто підстраховував партнерів, які не встигали за мобільними ужгородцями.

Ярослав Ракицький ("Шахтар"). Холоднокровний захисник відіграв на високому рівні матч проти "Динамо" та зробив чимало для того, щоб кияни не відзначилися бодай голом престижу.

Арменд Даллку ("Ворскла"). У поєдинку проти "Карпат" Даллку був основною ланкою у захисті "Ворскли". Відзначився гольовою передачею та впродовж матчу відповідав статусу капітана команди.

Ісмаїлі ("Шахтар"). Бразилець був одним із тих, хто зв'язав ноги Ярмоленку, що мало визначальну роль у боротьбі з "Динамо". Також Ісмаїлі на своєму фланзі вдало взаємодіяв із Бернардом, на пару з яким створив чимало клопоту "Динамо". 

Тарас Степаненко ("Шахтар"). Центр поля був під контролем Степаненка. Півзахисник "Шахтаря" вчасно руйнував атаки киян та успішно зв'язував лінію захисту та нападу.

Едмар ("Дніпро"). Опорник дніпропетровців додає із кожним матчем, демонструючи при цьому переконливу гру та допомагаючи партнерам забивати численні голи у ворота "Сталі".

Владислав Калітвінцев ("Чорноморець"). Молодий хавбек знову відзначився хорошою грою, а головне - голом у матчі проти "Металурга". Ужгородцям було складно стримувати швидкого Калітвінцева, який зараз перебуває у прекрасній формі.

Алекс Тейшейра ("Шахтар"). Лідер донецької команди, хоч не дуже успішно розпочав матч, отримавши жовту картку, відзначився дублем у воротах чемпіона України. Тейшейра продемонстрував справжню бразильську майстерність та зробив визначальний внесок у перемогу над "Динамо".

Бернард ("Шахтар"). Молодий бразилець провів один із найкращих матчів за "Шахтар". Бернард продемонстрував фантастичну техніку, швидкість та зіграність із партнерами. До слова, гравці "Динамо", швидше за все, не очікували, що із лівого флангу буде так багато небезпеки. 

Євген Селезньов ("Дніпро"). Цар Дніпропетровська оформив покер у поєдинку проти "Сталі". Селезньов у черговий раз продемонстрував неймовірне гольове відчуття, допомігши команді із хорошим настроєм розпочати підготовку до матчу Ліги Європи проти "Сент-Етьєна".

 

Обери найкращого гравця 11 туру УПЛ!
  • Станіслав Богуш
  • Володимир Опанасенко
  • Ярослав Ракицький
  • Арменд Даллку
  • Ісмаїлі
  • Тарас Степаненко
  • Едмар
  • Владислав Калітвінцев
  • Алекс Тейшейра
  • Бернард
  • Євген Селезньов