УКР РУС

Символічна збірна 10-го туру УПЛ

25 вересня 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 10-го туру УПЛ.

Воротар

Олександр Бандура (Верес). Нічия у матчі проти Динамо (0:0) у великиій мірі є заслугою воротаря Вереса. Бандура не раз виручав команду шаленими сейвами у ситуаціях, де, здавалося б, кияни мали 100% забивати.

Захисники

Євген Опанасенко (Зоря). Надійно діяв в обороні і якісно підключався в атаку. Відзначився забитим м'ячем, який подарував луганцям надію на перемогу. Однак Ворскла зрівняла рахунок (1:1).

Сергій Яворський (Маріуполь). Справжній лідер оборони і команди. Яворський врятував Маріуполь від поразки і забив гол у ворота Олександрії (1:1), коли атакувальним гравцям цього не вдавалось.

Артем Шабанов (Олімпік). Черговий впевнений матч для центрального оборонця донецького колективу. Шабанов вдало підчищав за партнерами, успішно протидіяв центрфорварду Сталі Обрадовічу. Розпочав єдину гольову атаку Олімпіка чудовою передачею.

Півзахисники

Марлос (Шахтар). Бразилець взяв участь у трьох з чотирьох гольових атак "гірників" в матчі з Зіркою (4:2). Записав на свій рахунок забитий м'яч.

В'ячеслав Танковський (Маріуполь). Центральний півзахисник продемонстрував близьку до еталонної гру для футболіста його амплуа. Танковський "перекусував" комбінації Олександрії, розганяв контратаки, активно діяв "бокс-ту-бокс".

Тайсон (Шахтар). У матчі проти Зірки став головним генератором ідей і натхненником атак "гірників". Відзначився двома результативними передачами.

Моха (Олімпік). Роль іспанського хавбека для "олімпійців" важко переоцінити. Моха розганяє ледь не усі атаки команди, приймає нестандартні рішення, створює гольові нагоди для партнерів. У матчі зі Сталлю шикарно обіграв опонента і віддав красивий гольовий пас п'ятою, який дозволив зрівняти рахунок і здобути нічию.

Нападники

Факундо Феррейра (Шахтар). Аргентинець своїм дублем здобув перемогу для "гірників". Мав кілька прекрасних нагод, щоб забити 3-4 м'ячі, але трохи підвела реалізація.

Дьємерсі Мбокані (Динамо). Хоч кияни і не змогли забити Вересу, але єдиними, хто знаходив ключі від захисних редутів суперника став саме Мбокані. Неодноразово з глибини розрізав оборону дотепними і гострими передачами, виконував сольні проходи, які в результаті не зміг завершити влучним пострілом.

Олексій Хобленко (Чорноморець). Дуже працьовитий нападник. Постійно відкривався у пошуках м'яча, пресингував оборону суперника, не боявся брати ініціативу на себе. Завдяки сміливому сольному проходу забив класний гол у ворота Карпат (1:1).

Символічна збірна 9-го туру УПЛ