УКР РУС

Сімонов: Футболісти Айнтрахта підходять до мене та кажуть, що Ярмоленко – це машина

29 грудня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Шахтаря та адміністратор німецького Айнтрахта Ігор Сімонов поділився думкою щодо виступу збірної України у кваліфікації до ЧС-2018, а також розповів про адаптацію Євгена Коноплняки та Андрія Ярмоленка в Німеччині.

"Вище голови не стрибнеш. У країні зараз така обстановка, чемпіонат самі знаєте в якому стані. Я далеко не всі матчі дивився, але чув, що в грі є позитивні зміни. За рік роботи Андрій Шевченко не міг створити хорошу команду, але її хвалив, наприклад, Лукаш Градецький – воротар Айнтрахта, який захищає кольори збірної Фінляндії. Майбутнє є. З такими футболістами, як Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка, інакше і бути не може.

Як екс-захисник Шахтаря опинився в Айнтрахті та отримав подарунок від гравця Баварії – незабутня історія про дива у житті

Чи мені за них не соромно? Ви що – навпаки! Ярмоленко взагалі почав дуже впевнено. Футболісти Айнтрахта весь час підходять до мене і кажуть: "Машина". У Коноплянки був складний попередній сезон, виникли проблеми з тренером, але зараз все трохи налагодилося. Я спілкувався з хлопцями, коли ми з ними грали. Хороші хлопці, комунікабельні і позитивні в усіх відношеннях", – цитує Сімонова Команда №1.