УКР РУС

Сімінін переходить в "Олександрію", Габовду неправильно поінформували про зарплату, – Шаран

19 лютого 2017 Читать на русском

Колишній захисник "Волині" та "Ворскли" Сергій Сімінін зміцнить претендента на єврокубки.

Про це заявив головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран. Юрій Габовда не перейде в команду, що наразі посідає 4-е місце в сезоні 2016/17 УПЛ.

"Після першого збору ми підписали контракт із молодим захисником Бондаренком. У нього є всі хороші дані, але йому потрібен час, щоб досягти того, що ми від нього вимагаємо. Із Габовдою нам не вдалось домовитись. Як так розумію, що виникло непорозуміння між футболістом і його агентом. Його неправильно проінформували стосовно заробітної плати в "Олександрії". У нашій команді гроші не отримують, а заробляють. Я маю на увазі премії.

Боян Дубаїч спочатку справив непогане враження, але після спарингів із більш серйозними суперниками, як "Марібор" та "Астана", ми побачили, що він зараз не готовий функціонально. Це і підтвердили тести, які ми проводили в Туреччині. Ну, а з Чантурішвілі ми домовились про підписання контракту.

У понеділок Сергій Сімінін приїде в Олександрію. Я з радістю сприйняв новину, що він хоче грати за нашу команду. Він досвідчений футболіст, безперечно стане гарним помічником нашій команді", – заявив Шаран.

Сімінін: Можливо, тренерський штаб збірної України зверне на мене увагу