УКР РУС

Сімеоне: "Атлетік" вірний своєму стилю

9 травня 2012 Читать на русском

Головний тренер мадридського "Атлетіко" Дієго Сімеоне поділився очікуваннями від фінального поєдинку Ліги Європи.

"Як тренер, я, звичайно, веду себе набагато спокійніше. Гравцеві можна діяти більш стихійно і інстинктивно, а тренер повинен знайти в команді психологічний баланс. Нинішня ситуація в принципі нічим не відрізняється. Є радість, є відповідальність. Це дуже емоційний момент. Однак футболісти грають, а тренер позбавлений цього. Тренеру доводиться ламати голову набагато більше. 24 години на добу я думаю про "Атлетіко", - говорить Сімеоне.

"Баски грають дуже інтенсивно, рішуче, швидко, сміливо. Ця команда не боїться зберігати вірність своєму стилю навіть у гостьових матчах. Вона грає так весь сезон. Знаючи "Атлетік" і його тренера, я без сумніву можу сказати, що вони будуть грати так само в будь-якому матчі - будь то товариський поєдинок або фінал. "Атлетік" ні за що не відступить від свого стилю", - продовжує аргентинець.

"Коли справа доходить до таких матчів, ті, хто вже раніше брав у них участь, знають, чого чекати. Це нічого не гарантує, але вони хоча б готові до хвилювання і знають, як з ним впоратися. Сподіваюся, їм знову пощастить, як минулого разу, але повторюся: зовсім не наявність досвіду вирішить результат боротьби ", - запевнив Сімеоне