УКР РУС

Сілва: Моя дружина знову вагітна, я вже наполовину українець (ВІДЕО)

25 травня 2015 Читать на русском

Захисник "Динамо" Даніло Сілва прокоментував підписання нового контракту із київським клубом.

"Я дуже радий, що залишаюся в "Динамо"! З президентом Ігорем Суркісом ми все обговорили, після чого я продовжив контракт. Мені приємно, що я буду продовжувати виступати за "Динамо" ще протягом трьох років – це фантастично! Сподіваюся, усі ці три сезони ми будемо завершувати виграшем чемпіонства України.

Ліга чемпіонів – клубний турнір найвищого рівня у всьому світі, мабуть, кожен мріє там зіграти. Безперечно, буде дуже цікаво. Але головне, все ж, наші хороші стосунки з президентом – Ігор Суркіс для мене, як другий батько, адже завжди допомагає в будь-якій ситуації. Я його дуже поважаю та сильно люблю нашу команду, вболівальників, моє серце з "Динамо" вже назавжди. Ліга чемпіонів чи Ліга Європи, чемпіонат України чи Кубок – я хочу грати з "Динамо" скрізь, тому й продовжив контракт.

Як мені тут живеться? Я швидко звик, та й дружині дуже подобається Київ. Тут народився мій перший син, і зараз Бруна знову вагітна, тож друга дитина також народиться тут. Тому я завжди кажу партнерам, що вже на 50 відсотків українець", - розповів Сілва.