УКР РУС

Сілва: Гра з "КПР" - наче фінал чемпіонату світу

13 травня 2012 Читать на русском

Півзахисник "Манчестер Сіті" Давид Сілва заявив, що матч заключного туру англійської Прем'єр-ліги з "Квінз Парк Рейнджерс" для нього за важливістю рівноцінний фіналу Мундіалю-2010.

"Для мене поряд з фіналом чемпіонату світу це найважливіший матч у кар'єрі. Я ніколи не думав, коли починав грати у футбол, що одного прекрасного дня зможу стати чемпіоном Англії. Грати чемпіонський матч в останньому турі й перед власними уболівальниками - це мрія будь-якого гравця.

Ми повинні віддати всі сили цьому матчу, адже суперник вийде на поле, як на останній бій. У нашій команді є оптимізм, але ніякої ейфорії. Ми розуміємо, що ще нічого не виграли", - підкреслив футболіст.

Нагадаємо, "Сіті" і "Манчестер Юнайтед" мають однакову кількість очок, проте у підопічних Роберто Манчіні є перевага за різницею забитих і пропущених голів. У разі перемоги обох команд "Юнайтед" необхідно забивати на дев'ять м'ячів більше, в що практично неможливо повірити.

У матчі першого кола між "Ман Сіті" та "КПР" важка перемога була за "міщанами", а один з голів - на рахунку Давіда Сілви.