УКР РУС

Сидорчук зізнався, що стало запорукою перемоги Динамо в Кубку України

13 травня 2021 Читать на русском

Капітан Динамо Сергій Сидорчук прокоментував перемогу над Зорею у фіналі Кубка України.

"Всі розуміють, що це кубковий матч, і Містер наполягав на тому, що Зорі не можна давати простору в середині поля, і ми намагалися виконувати це. Хороша команда, хороші гравці, які знають, як грати, як швидко вибігати в контратаки. Завдання було менше втрачати м'яч в середині поля і перекривати якомога більше зон.

Гол та незабитий пенальті Циганкова у відеоогляді фіналу Кубка України Динамо – Зоря – 1:0

Я не знаю, як це виглядало з боку, але мені здалося, що Зоря добре грала в першому таймі, а в другому і в додатковий час їм було важче. Я не знаю, чому, але мені здалося, що вони підсіли. А у нас, навпаки, ніби відкрилося друге дихання. Думаю, психологія стала важливим фактором. Ми добре провели весняну частину чемпіонату, це зіграло ключову роль.

Я переживав, коли не забив Бєсєдін, боявся, що може відгукнутися, але слава Богу, що все так склалося. Хоча у Зорі не було жодного моменту, коли б вони реально загрожували воротам. Коли не забив пенальті Циганков? Ні, тоді вже було спокійніше.

Звичайно, перемагати завжди приємно, але після таких сезонів буває спустошення. Потрібно тепер добре відпочити. Думаю, в збірній нам дадуть спочатку не дуже важкі тренування", – сказав Сидорчук у коментарі YouTube-каналу УАФ.

Динамо дотиснуло Зорю в овертаймі фіналу Кубка України – рекордний дубль на очах Шевченка