УКР РУС

Сидорчук: Жоден гравець "Динамо" не боїться здорової конкуренції

24 січня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Сергій Сидорчук поділився враженнями від тренувальних зборів команди та прокоментував можливе підсилення свого клубу.

"Суперники на зборах? Думаю, що наші організатори знаходять найкращих спаринг-партнерів з усіх доступних на даний момент варіантів. Особисто мені з "Санкт-Паулі" грати було досить непросто: німці грають дуже дисципліновано, особливо в середині поля – намагаються її наситити, позбавляючи суперника як простору, так і часу на прийняття рішення. А ми тільки-тільки почали тренуватися, голова ще поки не до кінця на своєму місці – ніби все швидко робиш, а насправді все виходить повільно. Тому довелося важко з цією командою. А з китайцями, звичайно, було простіше – вони давали грати, дозволяли приймати м'яч, залишали зони за спиною. Вважаю, що на цьому зборі у нас в суперниках непогані команди. Ну і потім, що означає серйозніші суперники? Адже всі серйозні команди виступають в серйозних чемпіонатах, а ці чемпіонати зараз тривають.

Хільємарк? У нас дружний колектив, тому якщо він перейде в "Динамо", ми його тепло приймемо. Я дивився відеонарізку з цим футболістом. І навіть зараз у мене в ноутбуці дещо по ньому відкрито. Але одна справа відеонарізка, а зовсім інша, коли футболіст тренується з тобою в одній команді.

А що стосується конкуренції, то, думаю, не помилюся, якщо скажу, що ні один з футболістів "Динамо" не боїться здорової конкуренції. Навпаки, це завжди тільки вітається", – сказав Сидорчук.

Ще вчора Хільємарк був дуже близьким до "Динамо", – віце-президент "Палермо"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу