УКР РУС

Сідклей: Зробимо все можливе, щоб реабілітуватися за попередні поразки

7 вересня 2018 Читать на русском

Бразильський новачок Динамо Сідклей розповів про те, як проходить тренувальний процес під час паузи в чемпіонаті, пов'язаної з матчами збірних, а також оцінив останні результати команди.

"Перед паузою на матчі збірних у нас були гри через два дні на третій, тому часу проводити якусь повноцінну тренувальну роботу просто не було. Зараз зовсім інша ситуація, ми багато уваги приділяємо відпрацюванню різних вправ і схем, що, безумовно, допоможе нам в майбутніх матчах.

Стало відомо, коли Бєсєдін відновиться від травми

В цілому, всі вправи сприймаю позитивно. В тому числі і ті, які стосуються навантажень, адже розумію, що вони необхідні для підтримки фізичної форми.

Коли я виходив на поле в матчі з Карпатами, гра була вже в самому розпалі, але, по-моєму, мені вдалося увійти в неї. Але, звичайно, враження від поєдинку були зіпсовані підсумковим результатом.

Щодо першої поразки в чемпіонаті? Звичайно, всі засмучені. Але будемо робити все можливе, щоб в наступних матчах в чемпіонаті і Лізі Європи реабілітуватися за попередні поразки, і щоб подібні невдачі більше не повторювалися", – цитує Сідклея офіційний сайт Динамо.

Представників Динамо допитали слідчі Нацполіції у справі про "платіж солідарності" за трансфер Ярмоленка