УКР РУС

Швейцарія – Польща. 1/8 фіналу Євро-2016. Анонс

25 червня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1/8 фіналу Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Швейцарії та Польщі.

Швейцарія – Польща

25 червня, 16:00. Сент-Етьєн. "Жоффруа Гішар"

Головний арбітр: Марк Клаттенбург (Англія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Польща, яка доклала руку до вильоту України з Євро-2016, сьогодні зустрінеться із перспективною командою Швейцарії. Поляки впевнено пройшли групповий етап, чого не скажеш про швейцарців, які спромоглися здолати лише Албанію в своєму квартеті. Обидві збірні мають непоганий підбір гравців, серед яких є футболісти високого рівня. Нас очікує дуель рівних за силою суперників.

Швейцарія непогано виглядала в матчі з господарями Євро-2016

Швейцарія з самого початку участі у груповому етапі Євро-2016 претендувала на 2-гу сходинку в своїй групі. Франції віддавалося лідерство, ну а вихід із комфортної другої позиції залишався за швейцарцями. Вони успішно виконали своє завдання, хоча й за рахунок лише однієї перемоги – над албанцями. З іншого боку, швейцарці не програли жодного матчу, а пропустили лише один гол у трьох матчах. Варто відзначити, що збірна Швейцарії у 10 останніх матчах з Польщею відсвяткувала лише одну перемогу. Чи зможе вона перервати таку невтішну тенденцію дізнаємося вже сьогодні.

Роберт Лєвандовскі головна атакувальна загроза збірної Польщі

Польща не мала суттєвих проблем в одній з групі з Україною. Полякам вдалося не тільки уникнути поразок, але й стати єдиною командою групового раунду, яка ще не виймала м'ячів із власних воріт. Такий показник вартує поваги, особливо, беручи до уваги гру з Німеччиною. "Кадра" виглядає потужною і цілком збалансованою командою, яка діє, як єдине ціле. Звичайно, в її складі є гравці, які виділяються більше за інших за рівнем майстерності, але це не означає, що вони "тягнуть ковдру на себе". В Адама Навалки жоден гравець не ставить себе вище за колектив, тому на футбольному полі немає "священних корів", а кожен виконавець може себе показати, незалежно від гучності свого футбольного імені.

Орієнтовні склади

Швейцарія: Зоммер – Ліхтштайнер, Шер, Джуру, Родрігес – Берамі, Г. Джака, Шакірі, Джемаїлі, Мехмеді – Сеферовіч.

Польща: Фабіанскі – Піщек, Глік, Паздан, Єджейчик – Блащиковські, Крихов'як, Мончинскі, Гросіцкі – Мілік, Лєвандовскі.

Під питанням: Щенсни (Польща).

Людина дня. Арнор Інгві Траустасон – футболіст, що довів ісландського коментатора до божевілля