УКР РУС

Швейцарія – Північна Ірландія: анонс матчу відбору до ЧС-2018

12 листопада 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу плей-офф відбору до ЧС-2018, в рамках якого Північна Ірландія спробує створити сенсацію та пройти Швейцарію.

Швейцарія – Північна Ірландія

12 листопада, 19:00, Базель, "Санкт-Якоб Парк"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Перший матч пройшов за повної переваги гостей. Швейцарія прогнозовано володіла ініціативою та регулярно створювала небезпечні моменти біля чужих воріт. Декілька шансів змарнував Сеферовіч, міг забивати Шакірі. "Зелена армія" протягом години ігрового часу витримувала натиск швейцарців, однак ті згодом все ж досягли свого.

Швейцарія у Белфасті мінімально обіграла Північну Ірландію

Допоміг відкрити рахунок у матчі арбітр, який вгледів гру рукою від Корі Еванса в штрафному майданчику та призначив пенальті. На повторі чітко видно, що суддя помилився на користь "нейтралів", а ідеальне виконання 11-метрового від Родрігеса зробило цю помилку результативною. Еванс в тому епізоді ще й отримав жовту картку, через яку пропустить сьогоднішню гру.

Північноірландці не зуміли відігратися після 0:1, більше того – вони не спромоглися завдати бодай одного удару в площину воріт Зоммера за весь домашній матч. Підопічні Майкла О'Ніла не показали, за рахунок чого здатні пройти швейцарську оборону, а для виходу на чемпіонат світу забивати в Базелі потрібно обов'язково.

О'Ніл: Гіршого суддівського рішення, ніж пенальті у наші ворота я не бачив

Перед матчем-відповіддю явним фаворитом виступає Швейцарія, яка виграла 10 з 11 поєдинків відбору до ЧС-2018. Сильна збалансована команда повинна без проблем довести протистояння з Північною Ірландією до логічного завершення та кваліфікуватися на Мундіаль.