УКР РУС

Швейцарія – Франція. Євро-2016. Анонс

19 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 3-го туру групи А Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Швейцарії та Франції.

Швейцарія – Франція

19 червня, 22:00. Лілль. "П'єр Моруа"

Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Господарі Євро-2016 можуть починати думати про наступний етап турніру, адже завдання виходу з групи вже виконано. Відкритим залишається лише питання, з якого місця французи вирушать до 1/8 фіналу. На першу сходинку претендують і швейцарці, які так само близькі до продовження свого шляху на Євро.

Швейцарці спробують вибити з першого місця французів, чи хоча б зберегти за собою 2-гу сходинку в групі

Швейцарія здобула перемогу і нічию, а зараз має накраще після Франції розташування в групі. Швейцарці вже можуть не боятися опинитися на останньому місці. За будь-якого результату в матчі з Францією збірна Швейцарії збереже за собою місце в першій трійці, а якщо їм вдасться здолати "галльських півнів", то навіть зможе посісти почесне 1-е місце.

Збірна Франції першою відсвяткувала вихід до наступного етапу домашнього турніру

Збірна Франції, хоч і не надто впевнено, але дієво, першою здобула право на вихід із групи А. Але це зовсім не означає, що команда Дідьє Дешама готуватиметься вже до ігор в наступній стадії, залишивши останній матч зі Швейцарією напризволяще. Франція має виходити з першого місця, а для цього їй потрібна перемога або нічия. Від команди чекають 100-відсоткового результату, тому французи розраховують на 3-ю поспіль успішну гру.

Орієнтовні склади

Швейцарія: Зоммер - Ліхтштайнер, Шер, Джуру, Родрігес - Берамі, Г.Джака, Шакірі, Джемаїлі, Мехмеді - Сеферовіч.

Франція: Льоріс - Санья, Рамі, Косельни, Евра - Канте, Матюїді - Коман, Пайє, Мартіаль - Жиру

Євротвіттеріада. Як знімали стрес після ганьби України, гарячі фото кралечки Мілевського, сексі-полька готова вболівати проти наших