УКР РУС

Швеція програла Бельгії та покинула Євро-2016

22 червня 2016 Читать на русском

Швеція не змогла перемогти Бельгію та покинула турнір – поразка 0:1.

Швеція почала активніше, адже для того, щоб продовжити боротьбу на Євро-2016 їм треба було лише перемагати. Ібрагімовіч, для якого цей матч був останнім на міжнародній арені, вів свою команду вперед. У першій половині гри саме у Златана був найнебезпечніший момент: удар в сантиметрах від стійки. Трохи згодом непогану нагоду мав Берг. Однак ці спалахи активності від шведів Бельгія легко гасила майже безпомилковим контролем м'яча та непоганими позиційними атаками.

Після перерви ситуація трішки змінилась: Швеція, розуміючи, що їй вже нема чого втрачати, почала активніше грати попереду. Знову в завершальній стадії вікінгам не вистачало точності. Той же Златан втратив кілька непоганих нагод. У Бельгії головним транжиром був інший габаритний форвард - Лукаку. Все вирішилось на 84-ій хвилині, коли Наінгголан потужним дальнім пострілом вгатив "сферу" просто в дальній кут воріт. Ісакссон лише поглядом провів цей суперудар.

Таким чином, шведи зайняли останнє місце у своєму квартеті та покидають Євро. А ось Бельгія впевнено вийшла у плей-офф з другого місця. Там вона зіграє з Угорщиною.

Євро-2016. Група Е, 3 тур

Швеція - Бельгія - 0:1 (0:0)

Гол: Наінгголан, 84