УКР РУС

Швеція переграла суперника збірної України перед Євро-2020

29 травня 2021 Читать на русском

Національні збірні Швеції та Фінляндії зустрілись у товариській зустрічі у рамках підготовки до прийдешнього чемпіонату Європи.

Товариські матчі
завершено
-

Товариський матч

Швеція – Фінляндія – 2:0

Голи: Куайсон, 23, Ларссон, 58

Скандинави, які є сусідами на карті світу, зустрілись у спарингу задля підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи, який розпочнеться вже незабаром.

Італія на класі принизила Сан-Маріно – трансферна ціль Шахтаря відзначився вишуканим голом

Швеція без Златана Ібрагімовіча розпочала активніше. На 23-й "синьо-жовті" вийшли вперед: Куайсон після розрізного пасу Сванберга реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – це його дев'ятий гол за збірну. Вийшло досить ефектно.

По перерві шведи вдруге засмутили суперника збірної України у відборі до ЧС-2022. Голкіпер збірної Фінляндії Йоронен необачно зіграв у власному карному майданчику, сфоливши на супернику. Арбітр без вагань призначив пенальті, який реалізував Ларссон. Для нього це ювілейний – 10-й – м'яч за збірну.

Більше голів вболівальники не побачили, а фінальний свисток зафіксував перемогу "синьо-жовтих". До слова, на Євро-2020 збірна Швеція зіграє у квартеті Е з Польщею, Словаччиною та Іспанією, а Фінляндія протистоятиме Росії, Бельгії та Данії у групі В.

Мали 13 очок відриву, але віддали чемпіонство: суперники збірної України побилися з ультрас, фінал Кубка під загрозою