УКР РУС

Швеція – Італія: анонс матчу відбору до ЧС-2018

10 листопада 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу плей-офф відбору до ЧС-2018, в якому Швеція спробує не пустити Італію на Мундіаль.

Швеція – Італія

10 листопада, 21:45, Сульна, "Френдс Арена"

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Швеція зайняла друге місце в складній відбірковій групі А з Францією, Нідерландами та Болгарією. Дві останні збірні в купі зі скандинавами чимало спотикалися. Все йшло до того, що доля путівки в плей-офф вирішиться в останньому турі між "оранжевими" та "синьо-жовтими", однак підопічні Янне Андерссона на 99% відсотків вирішили завдання раніше – зробили практично недосяжну різницю забитих/пропущених, розгромивши Білорусь (4:0) і Люксембург (8:0).

Дуже результативним у цих поєдинках був Берг, який з 8 голами став найкращим бомбардиром команди на груповому етапі. Поряд з ним в атаці діє Тойвонен, а з флангів допомагають Форсберг і Клаессон. Така потужна збалансована передня лінія здатна створити багато проблем італійській обороні, особливо якщо та знову діятиме в некомфортній формації з 4 захисниками.

Швеція в 7 останніх офіційних домашніх матчах не знає поразок. Сьогодні команда може продовжити цю приємну серію та перервати неприємну в очних зустрічах. У новому тисячолітті норди ще не перемагали Італію, остання битва відбулася в рамках Євро-2016 – мінімальний успіх відсвяткували хлопці Конте.

Швеція – Італія: де дивитись онлайн матчу відбору на ЧС-2018

Після того чемпіонату Європи збірну Італії очолив Джанп'єро Вентура, якому відверто не вдається поставити команді хорошу гру. Скуадра в легкій групі G зайняла друге місце (фінішувати нижче було проблемно), при цьому провалила вирішальний поєдинок з Іспанією та втратила очки проти Македонії.

На Апеннінах заговорили про кризу в збірній, про неспроможність головного тренера сформувати потужний колектив. Якщо Італія не вийде на чемпіонат світу – Вентура, безумовно, покине команду. Проти Швеції алленаторе повинен зіграти в 3-5-2 з найкращими бомбардирами Іммобіле (6 голів) та Белотті (4 голи) на вістрі. Не допоможе через травму Дзадза, поза складом також опинилися Ель-Шаараві, Спінацола та Д'Амброзіо.

Бонуччі: Італія зобов'язана вийти на ЧС-2018

Скуадра Адзурра за рахунок класу все одно вважається фаворитом як всього протистояння, так і виїзного матчу. Уявити чемпіонат світу без збірної Італії просто неможливо – востаннє таке траплялося в 1958 році. На останніх двох світових форумах Італія зганьбилася, а Швеція взагалі їх пропустила. Бажання реабілітуватися присутнє в обох суперників, тому центральний поєдинок всього європейського плей-офф не зможе розчарувати.

Швеція – Італія: прогноз на матч відбору до ЧС-2018