УКР РУС

Швеція – Франція на Євро-2012: фантастичний Златан рятує честь синьо-жовтого прапора неймовірним голом

19 червня 2017 Читать на русском
Created with Sketch.

"Футбол 24" продовжує серію матеріалів про всі матчі чемпіонату Європи, які відбулися на території України.

Як потрібно битися за престиж – майстер-клас від збірної Швеції. Команда Еріка Хамрена ще після другого туру втратила шанси на плей-офф чемпіонату Європи і, вже не маючи турнірних завдань, видала свій найкращий матч на Євро-2012.

Французам натомість були потрібні очки, аби гарантовано пробитися у чвертьфінал. Проте після нульового першого тайму вони отримали гол у власні ворота. На 54-ій хвилині Ібрагімовіч продемонстрував свої акробатично-тхеквондистські прийоми і боковими ножицями відправив м'яч у кут воріт Уго Льоріса – 1:0.

"Ви хочете принизити Блохіна і команду?!" Скандальна поразка збірної України від Англії на Євро-2012, сліпота Кашшаї і високий градус прес-конференції

Команда Блана відповіла справжнім штурмом шведських воріт, але на останніх хвилинах пропустила вдруге – 2:0. Францію врятувала перемога Англії над Україною – "Ле Бльо" вийшли у чвертьфінал із другої сходинки. Ех, якби... Якби ми здолали родоначальників, то посіли б перше місце у квартеті D і залишили за бортом, найімовірніше, "триколірних". Шведи зробили для цього усе, що від них залежало.

Чемпіонат Європи-2012. Група D, 3 тур

Швеція – Франція – 2:0

Голи: Ібрагімовіч, 54, Ларссон, 90

19 червня. Київ. "Олімпійський", 63010 глядачів

Сторінка автора у Facebook

Данія – Німеччина на Євро-2012: львівський Бендер зруйнував надії "червоних" на чвертьфінал