УКР РУС

Шуст: Відчувається, що "Оцелул" - команда рівня Ліги чемпіонів

21 лютого 2012 Читать на русском

Воротар донецького "Шахтаря" Богдан Шуст прокоментував нічию української команди в протистоянні з румунським "Оцелулом".

- Богдане, як би ти пояснив такі різні тайми у виконанні "гірників"?

- Все-таки непросто проводити матчі два дні поспіль. У другому таймі вийшли хлопці, які, напевно, освіжили гру. Хоча, можливо, спочатку ми не налаштувалися належним чином. Пропустили два м'ячі, але потім відігралися. У нас було ще багато гольових моментів. На жаль, не реалізували. Тим не менш, думаю, Луческу залишився задоволений тим, як хлопці працювали і як виглядали на полі.

- Відчували, що сьогодні грали з командою рівня Ліги чемпіонів?

- Так, на зборах всі наші суперники - це команди високого рівня, в яких виступають висококваліфіковані футболісти. Це дозволяє нам добре підготуватися до сезону. Звичайно, цікавіше грати з сильними командами, ніж із слабкими. І мотивація більша, і є можливість напрацювати зв'язки, коли суперник пресингує.

- На турецькому зборі "Шахтар" провів уже другу гру з однією з провідних румунських команд. Міг би порівняти "Рапід" та "Оцелул"?

- Порівняти важко, оскільки ці ігри були товариськими, а значить і мотивація все одно не зрівняється з офіційними матчами. Тим не менше кожен суперник хоче показати себе гідно проти "Шахтаря". Вважаю, що наша команда набагато сильніша, оскільки навіть після серйозних навантажень і дворазових тренувань, в принципі, нам вдається показати ту гру, яку хоче бачити тренер.