УКР РУС

Шуст: Третє місце Ворскли після першого кола – приємна несподіванка, але не сенсація

12 жовтня 2017 Читать на русском

Воротар Ворскли Богдан Шуст напередодні важливого матчу з Шахтарем оцінив результати виконаної полтавцями роботи.

"Всі розуміють, з якою командою ми будемо грати. Потрібно звернути увагу на кожного гравця Шахтаря. У цій команді зібрані класні футболісти, з хорошою індивідуальною майстерністю. Кожен з них вміє завершити атаку. Тут важко зробити комплімент комусь окремо, командна гра Шахтаря побудована таким чином, що будь-який гравець може забити гол.

Поборотися з Динамо за друге місце? Не будемо далеко заглядати. Перед кожною грою у нас стоїть завдання досягти максимального результату. Я думаю, що за активної підтримки нашого керівництва, ми можемо домогтися гарних результатів. До наших цілей потрібно рухатися крок за кроком.

Степаненко: З Ворсклою не будемо берегтися ні на Фейєнорд, ні на Динамо

Важко було передбачити, що після першого кола ми будемо третіми. Це приємна несподіванка, але не сенсація. За винятком Динамо і Шахтаря, всі команди одного рівня. Ми багато працювали, і плоди нашої підготовки зараз пожинаємо. Але на цьому зупинятися не варто, потрібно працювати далі, адже в нашому чемпіонаті можна очікувати абсолютно будь-яких результатів. Тут немає команд, які обігрували б суперника з великим рахунком. Таке буває рідко", – цитує Богдана Шуст "Террикон".

Нагадаємо, що матч 12 туру УПЛ Шахтар – Ворскла відбудеться 13-го жовтня о 19.00. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на "Футбол 24".