УКР РУС

Шукер: Гравці Хорватії будуть героями і "помруть" за перемогу над Україною

7 жовтня 2017 Читать на русском

Президент Футбольного союзу Хорватії Давор Шукер прокоментував зміну головного тренера команди перед вирішальним матчем відбору до ЧС-2018 проти України.

"Ми всі сподіваємось на позитивний результат в останньому матчі. Довгими ночами ми обговорювали 4 кандидатури на посаду головного тренера збірної Хорватії. Було прийняте рішення, що керувати командою буде Златко Даліч. Він приєднався до нас по дорозі зі Спліта до Загреба, звідки ми вирушаємо в Київ.

Модріч: Ситуація Хорватії просто катастрофічна – неймовірно, що ми так мучимось

Ми хотіли, щоб команду очолив саме хорват. Обнадіює, що Даліч одразу ж прийняв нашу пропозицію. Ми все обговорили з гравцями команди. Вони є професіоналами і розуміють, що головне – результат. А всю відповідальність за результат несе тренер.

Після нічиєї з Фінляндією (1:1) ми прийняли рішення змінити тренера. Хорватія була лідером групи, але в останніх матчах з 12 можливих очок здобула лише 4. Рішення змінити керманича було необхідним і зваженим.

Матч проти України є вирішальним. Ми маємо висловити максимальну підтримку новому тренеру. Гравці збірної Хорватії будуть героями на полі і "помруть" за перемогу, адже це єдиний шанс пробитись у плей-офф і вийти на ЧС-2018", – цитує Шукера офіційний сайт Футбольного союзу Хорватії.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок. Златко Даліч очолив збірну Хорватії перед матчем з Україною