УКР РУС

"Штутгарт" Кравця програв останній команді, "Вердер" повторив антирекорд. Підсумки 23 туру Бундесліги

29 лютого 2016 Читать на русском

Команда Артема Кравця перервала свою безпрограшну серію, "музики" Скрипника б'ють антирекорди.

Кравець не допоміг

"Штутгарт" зупинився на позначці у 8 матчів без поразок. "Шваби" неочікувано вдома поступилися останній команді Бундесліги - "Ганноверу". Таким чином підопічні Юргена Крамни зазнали першої поразки в національній першості у новому році.

Гості також завершили свою серію на 8 матчах. Але серію без перемог. "Ганновер" лише в дев'ятому матчі зумів здобути 3 залікові бали. До цього клуб лише програвав.

Український нападник Артем Кравець на полі з'явився на 76 хвилині. Однак відзначитися у воротах "Ганновера" не зміг.

Після 23 туру "Штутгарт" опустився на 12 сходинку. "Шваби" мають рівну кількість очок з "Гамбургом" - по 28. Команда Артема Кравця має перевагу над командами із зони вильоту в 7 очок.

Антирекорди "Вердера"

Команда українця Віктора Скрипника у 23 турі відразу взяла "дві висоти" антирекордів. Пісарро на останніх хвилинах знову врятував "Вердер". Цього разу в матчі з "Дармштадтом". Але "музики" так і не зуміли перед своїми вболівальниками перемогти. І безвиграшну серію у домашніх матчах продовжили до 9 матчів. Це є новим антирекордом бременського клубу.

Також "Вердер" повторив антирекорд Бундесліги за кількістю сухих матчів. Підопічні Віктора Скрипника пропустили в матчі з "Дармштадтом" і довели серію матчів, у яких пропускали, до 23 поєдинків. Тобто, "музики" пропускали в кожній грі цього сезону. Таким чином "Вердер" повторив антидосягнення гладбахської "Борусії" сезону 1997/1998.

"Вердер" залишився на 16 місці в зоні перехідних матчів. Але конкурент бременців за виживання "Айнтрахт" розписав мир із "Шальке" і випереджає "музик" лише на 2 пункти.

Трійка лідерів без втрат

На умовному п'єдесталі Бундесліги нічого не змінилося. "Баварія" впевнено крокує до чергового чемпіонства. Мюнхенці без пригод з'їздили до "вовків" у Вольфсбург, де перемогли з рахунком 2:0.

Генріх Мхітарян організував перемогу дортмундської "Борусії" над "Хоффенхаймом". Гості ще раз довели, що є незручним суперником для "джмелів". Гравці "Борусії" лише в останні 10 хвилин зуміли розпечатати ворота "Хоффенхайма", який з 58 хвилини грав у меншості. Екс-гравець "Шахтаря" спочатку сам забив, а потім асистував Обамеянгу, коли габонець забивав третій м'яч.

"Герта" ще раз підтвердила, що виїзд у Кельн - це успішний виїзд. "Стара Леді" має 6 перемог в останніх 7 матчах у Кельні. Берлінці мінімально здолали "цапів" і зберегли третє місце.

Також варто відзначити тріумф "Майнца" в очному протистоянні з прямим конкурентом за єврокубки - "Байєром". Тепер "Майнц" зрівнявся за набраними заліковими балами з гладбахською "Борусією", і поділяє з "лошаками" 4-5 місця.