УКР РУС

Вольфсбург та Вердер розписали результативну нічию: 24 тур Бундесліги, матчі неділі

3 березня 2019 Читать на русском

В матчі 24 туру Бундесліги Штутгарт розгромив Ганновер, а Вердер врятував нічийний рахунок у Вольфсбурзі. Звіт про матчы читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 24 тур

Штутгарт – Ганновер – 5:1

Голи: Гомес, 4, Кабак, 16, 44, Цубер, 78, 81 – Жонатас,69

Вольфсбург – Вердер – 1:1

Голи: Брукс, 54 – Крузе, 74

Штутгарт вдома розтрощив Ганновер. Маріо Гомес відкрив рахунок вже на 4 хвилині, а до перерви Кабак оформив дубль і зробив перевагу "швабів" розгромною. Жонатас по перерві відзначився голом престижу, але Цубер відповів дублем на цей забитий м'яч і остаточно знищив суперника.

Вольфсбург на своєму полі приймав бременський Вердер. Підопічні Флоріана Кохфельдта у 2019 році ще не програвали, тому поєдинок не обіцяв "вовкам" легкої прогулянки. У першому таймі пробити Іржи Палєнку господарі так і не змогли, але на початку другого фантастичний тиск змусив захист гостей помилитися: Максі Арнольд виконав подачу у штрафний, а Джонатан Брукс підправив м'яч у ворота – 1:0. Вольфсбург суттєво переважав, тому здавалося, ніби пісенька "бременських музик" вже проспівана. Капітан Вердера Мак Крузе був проти такої думки, на 74-й хвилині несподівано зрівнявши рахунок після подачі Макса Еггештайна на дальню штангу – 1:1. Даний гол виявися останнім у зустрічі.

Таким чином, Вольфсбург набрав 39 очок та залишився на сьомій сходинці, Вердер з 33 пунктами йде десятим, а Штутгарт тепер має 19 залікових балів – для того, щоб покинути зону вильоту, підопічним Тайфуна Коркута не вистачає всього двох очок. Ганновер з 14 пунктами розташувався на передостанній позиції.