УКР РУС

"Штутгарт" із Кравцем і Тащи здійснив диво-камбек у Інгольштадті, "Вольфсбург" програв

12 березня 2016 Читать на русском

Також у 26 турі Бундесліги гладбахська "Борусія" розгромила "Айнтрахт", "Ганновер" поступився "Кельну", а "Дармштадт" не відстояв позитивний результат у грі із "Аугсбургом".

Cправжній трилер із неймовірною кінцівкою очікував на глядачів пари "Інгольштадт" - "Штутгарт". Господарі арени без особливих проблем відвантажили "швабам" до 61 хвилини зустрічі три голи, коли останні змогли відповісти лише раз - здавалось, що це кінець для команди Крамни. Проте поява на полі Кравця і Тащи у середині другого тайму відчутно освіжила "штутгартців", які спочатку завдяки гольовій передачі Бориса скоротили рахунок до мінімуму, а вже за 5 хвилин до кінця матчу відновили паритет у двобої - Дідаві записав до свогого активу вдало реалізований 11-метровий за фол на Костічі.

Також на камбек спромоглися й "аугсбургці", які до перерви двічі прогавили форвардів "Дармштадта". Однак далеко ненайдосвідченіші представники Бундесліги, пропустивши вперше від Фойльнера на 63 хвилині гри, привезли собі пенальті під завісу зустрічі - Фіннбогасон холоднокровно зрівняв рахунок. Як наслідок, "Аугсбург" вкрав у "Дармштадта" перемогу прямісінько із-під носа.

От де все минуло напрочуд спокійно й без неймовірних сюрпризів, так це у Менхенгладбаху і Ганновері. У першому випадку місцеві "лошаки" не залишили каменя на камені від "Айнтрахта", знищивши "орлів" із рахунком 3:0, а у другому гості із Кельна засмутили впевненою перемогою над "Ганновером" переповнену "АВД-Арену".

Не обійшлось й без міні-сенсації, де "Хоффенхайм" мінімально осоромив чвертьфіналіста ЛЧ і сьому, на цей момент, команду чемпіонату "Вольфсбург". При цьому не забуваємо, що передостання команда німецької першості могла забивати вдруге, проте Фолланд не зумів реалізувати пенальті.

Німеччина. Бундесліга, 26 тур.

Турнірна таблиця.

"Інгольштадт" - "Штутгарт" - 3:3 ВІДЕО

Голи: Хартман, 4, Леккі, 54, Лескано, 61 - Костіч, 9, Руп, 79, Дідаві, 84 (пенальті)

"Хоффенхайм" - "Вольфсбург" - 1:0 ВІДЕО

Голи: Крамаріч, 3

Нереалізований пенальті: Фолланд, 57 ("Х")

"Дармштадт" - "Аугсбург" - 2:2

Голи: Вранчіч, 12, Вагнер, 40 - Фойльнер, 63, Фіннбогасон, 89 (пенальті)

"Ганновер" - "Кельн" - 0:2

Голи: Біттенкур, 44, 61

"Борусія" М - "Айнтрахт" - 3:0 ВІДЕО

Голи: Штіндль, 36, Рафаель, 53, Дахуд, 79