УКР РУС

"Штутґарт" - "Борусія" (Дортмунд) - битва туру. Анонс 11 туру Бундесліги.

29 жовтня 2011 Читать на русском

Які шанси на успіх суперників у суботніх поєдинках чемпіонату Німеччини? Про це в анонсі 11 туру чемпіонату Німеччини.

Штутґарт" - "Борусія" Д

Центральна зустріч 11 туру Бундесліги відбудеться у Штутґарті, де гостюватиме дортмундська "Борусія". Обидві команди серед тижня виграли свої кубкові зустрічі, тому суперники перебувають у відмінному настрої.

У клубів останнім часом справи йдуть непогано. "Шваби" в трьох останніх турах змогли набрати сім очок, а дортмундці мають серію з чотирьох перемог поспіль. Підопічні Бруно Лаббадії займають п'яту сходинку в турнірній таблиці, а чемпіон Німеччини опинився вже на другій. Для гостей цей матч стане генеральною репетицією перед важливим матчем Ліги чемпіонів проти "Олімпіакоса", який відбудеться у вівторок. У минулому сезоні в Штутґарті перемогла "Борусія" (1:3), а очне протистояння цих команд у Дортмунді завершилося внічию (1:1).


"Борусія" М - "Гановер"

Зустрічаються дві команди, які показують непогану гру. "Гановер" обіграв у минулому турі "Баварію". Підопічні Люсьєна Фавра в попередній грі чемпіонату на виїзді поступилися "Хофенхайму" (1:0) і опустилися на сьому сходинку в турнірній таблиці. У вівторок "Борусія" ледь здолала у кубковому матчі в серії пенальті "Хайденхайм". Підопічні Мірко Сльомки займають четверту позицію в чемпіонаті, однак вибули з Кубку Німеччини через один-єдиний гол "Майнца" (0:1).


"Шальке" - "Хофенхайм"
Обидва суперники мали б мати добрий настрій перед двобоєм. Ґельзенкірхенці в останньому матчі чемпіонату обіграли "Байєр" (1:0) і вийшли на третє місце в турнірній таблиці. Підопічні Хольґера Станіславскі вдома здолали опір "Борусії" з Мьонхенґладбаха (1:0). "Хофенхайм" йде на восьмій позиції в чемпіонаті.


"Баварія" - "Нюрнберґ"

Після поразки від "Гановера" мюнхенська команда набрала впевненості у кубковому матчі, розгромивши "Інґольштадт" (6:0) і вийшла в 1/8 фіналу турніру.

Натомість "Нюрнберґ" переживає неприємний проміжок чемпіонату, чекаючи на перемогу вже протягом п'яти матчів.

"Баварія" напевне захоче втримати першу сходинку турнірної таблиці, тому сподівання "Нюрнберґа" бодай на очко можуть виявитися марними.


"Вольфсбурґ" - "Герта"
Це поєдинок між сусідами у турнірній таблиці - між десятим та одинадцятим місцем. Обидві команди у попередньому турі розійшлися миром: "вовки" з "Гамбурґом", а "Герта" - з "Майнцом".

"Вольфсбурґ" потроху набирає бойову форму. "Герта" закріпилася в середині турнірної таблиці і після нульової нічиєї спробує забити у Вольфсбурзі. До гри з "Баварією" берлінська команда таки впевнено почувалася в гостях.



"Майнц" - "Вердер"

У попередньому турі обидві команди спромоглися лише на нічиї із новачками цього сезону "Гертою" та "Ауґсбурґом".

"Майнц", окрилений успіхом у Кубку Німеччини над "Гановером", спробує у цьому матчі будь-якою ціною вирватись із небезпечного низу турнірної таблиці. "Майнц" повинен вийти з кризи, бо вже вісім турів підопічні Томаса Тухеля не перемагають у Бундеслізі. Однак, чи дозволять "музиканти" підіграти задуману композицію господарів?