УКР РУС

Штрафні, дев'ятки і дві голови. Обираємо найкращий гол 30 туру УПЛ

27 травня 2013 Читать на русском

Усі команди УПЛ вирішили свої турнірні завдання ще до останнього туру, тож завершували чемпіонат, граючи у своє задоволення.

І це принесло свої плоди - голів було забито аж 22, і то при тому, що матч “Волинь” - “Кривбас” не відбувся. Ну а з тих 22-х влучних пострілів редакція “Футболу 24” вибрала шість, з яких вам і належить визначити найкращий.

Хосе Соса (“Металіст”)

Штрафні уже стали візитівкою капітана “Металіста”. І стали цілком заслужено. Своє вміння виконувати стандарти Соса продемонстрував у поєдинку з “Карпатами”.

Роман Зозуля - перший гол (“Дніпро”)

Не кожен форвард добре грає головою, але Романа Зозулю це не стосується жодним чином - ось як він відкрив рахунок у грі з “Іллічівцем”.

Роман Зозуля - другий гол (“Дніпро”)

А ще перший гол не був випадковістю, нападник “Дніпра” підтвердив ще у першому таймі. Гра в польоті на випередження і м'яч у сітці.

Дуглас Коста (“Шахтар”)

Та не лише Соса вдало пробиває штрафні. Чимала відстань до воріт донецького “Металурга” не завадила Кості пробити влучно. Ну і, звісно ж, потужно.

Олександр Скляр (“Ворскла”)

Коли м'яч влітає у дев'ятку - це завжди красиво. А якщо гравець ще й хотів пробити саме так... Словом, Олександр Скляр забив у ворота “Говерли” шедевральний гол.

(з 11 секунди)

Іван Кривошеєнко (“Ворскла”)

А оформив розгром над ужгородцями Іван Кривошеєнко. Він без проблем розібрався із двома захисниками і відправив м'яча повз Бабенка під самісіньку дальню стійку воріт голкіпера “Говерли”.

(з 23 секунди)