УКР РУС

Штегер прокоментував першу за 9 матчів перемогу Борусії, віддавши належне Босу та команді

14 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Борусії Дортмунд Петер Штегер розповів про довгоочікувану перемогу в Бундеслізі, яка прийшла у виїзному матчі проти Майнца.

Команда Андрія Ярмоленка вперше за 9 матчів перемогла у Бундеслізі.

Ярмоленко зіграв найкращий матч за місяць

"Команда перебуває у значному кращому настрої, ніж було досі. Однак це більше заслуга перемоги, ніж моя. Це серйозний стрес. Дні зараз – значно коротші, ніж мені потрібно. Не вистачає часу.

Звичайно, перемога допомогла команді повернути трохи спокою та впевненості. Проте я впевнений, що так само було б і тоді, коли команду продовжував би тренувати Петер Бос. З кожною фазою гри проти Майнца ми ставали спокійнішими і більше домінували.

Маю декілька напрацювань на матч проти Хоффенхайма (Штегер тренував Кельн проти цієї команди у поточному сезоні, – прим. "Футбол 24"), але Борусія має зовсім інші сили та переваги, ніж Кельн. Це змінює ставлення і підхід до матчу.

Не бачу жодних проблем у складі, хоча травмовані гравці не зможуть відновитись до суботи. У нас і так був дуже солідний склад у Майнці. Хлопці дуже важко працюють, аби здобути перемогу в двох останніх матчах року", – розповів Штегер німецьким журналістам.

Борусія Дортмунд – Хоффенхайм: де дивитись онлайн матчу Бундесліги 2017/18