УКР РУС

Шовковський відвідав госпіталь з пораненими у зоні АТО українськими солдатами. ФОТО

23 серпня 2014 Читать на русском

Футболісти київського "Динамо" продовжують підтримувати бойовий дух бійців української армії, які ведуть війну на сході України із збройними формуваннями організацій "ДНР" і "ЛНР", а також регулярними частинами російської армії.

На цьому тижні Олександр Шовковський відвідав військовий госпіталь і підтримав поранених хлопців. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла волонтер Ярослава Гресь.

"Серьожі з військового госпіталю важко. Іноді дуже важко. Але навіть незважаючи на біль, він знаходить у собі сили жартувати. Сьогодні у Сергія були гості. Спочатку Серьожа довго дивився на Олександра Шовковського і нічого не говорив. А потім просто взяв його руку і довго довго не відпускав.

Саша, дорогий Шовковський! Всі хлопці, які сьогодні бачили тебе, говорили з тобою і фотографувалися на всі телефони, які змогли знайти в палатах, раділи, як діти. І я рада, що знаю тебе. Спасибі!

P.S. Сергій попросив прийти ще. Саша обіцяв у вівторок", - розповіла Ярослава.

Нагадаємо, поранених бійців української армії раніше провідали в госпіталі ще двоє "динамівців" - Андрій Ярмоленко і Роман Безус.