УКР РУС

Шовковський: Результат першого матчу прийнятний для Динамо, але італійці завжди можуть піднести сюрпризи

13 березня 2018 Читать на русском

Колишній воротар київського Динамо Олександр Шовковський поділився з "Футбол 24" своїми думками щодо матчу-відповіді між Динамо та Лаціо у 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Італійські команди завжди відрізнялися хорошою організацією гри і вміли знаходити всередині якісь додаткові резерви. Це показав той же матч Тоттенхем – Ювентус. Здавалося б, після першої гри, яка завершилася внічию 2:2, в Ювентуса шанси були невеликі, але ми всі бачили, чим завершилося це протистояння.

Так, результат першого матчу для Динамо досить прийнятний для того, щоб з оптимізмом дивитися на матч-відповідь. Але не можна скидати з рахунків, що італійські команди, особливо гранди італійського футболу, до яких, безумовно, відноситься Лаціо, досить серйозні суперники, які готові піднести сюрпризи в будь-якому матчі.

Італійські ЗМІ про матч Лаціо – Динамо: попереду табу "Червоного стадіону", або Гол, про який Циганков розповідатиме онукам

Завжди перед початком зустрічі шанси обох команд приблизно рівні. Багато залежить від того, в якому стані до матчу підійде кожна команда, як вона зможе реалізувати свої можливості. І потрібно враховувати, що Динамо зараз досить молода команда, яка будується, має величезний потенціал, але його ще потрібно зуміти реалізувати. Тому буде дуже цікава гра, і я сподіваюся, що в ній Динамо пройде далі", – розповів легендарний голкіпер киян.

Матч Динамо – Лаціо відбудеться 15 березня о 20:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію гри. Нагадаємо,що у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи Динамо зіграло внічию з Лаціо в Римі.