УКР РУС

Шовковський: При мені Хачеріді такого собі б не дозволив, я б його стер в порошок

17 березня 2018 Читать на русском

Легенда Динамо Олександр Шовковський прокоментував відмову Євгена Хачеріді виходити на поле у матчі з Лаціо.

У матчі проти Лаціо Євген Хачеріді відмовився виходити на заміну. Екс-голкіпер киян Олександр Шовковський вважає, що захисник не заслуговує бути гравцем Динамо. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Піроженко – про відмову Хачеріді виходити на заміну: Ситуація дуже непроста

"Мені під час своєї професійної кар'єри доводилося проходити через безліч різних ситуацій. Були моменти, коли доводилося грати з високою температурою. Були ігри, коли виходив на футбольне поле з ушкодженнями. Пам'ятаю, як вийшов на гру з Металістом зі зламаним вказівним пальцем на лівій руці чотири дні тому в попередньому матчі.

Пам'ятаю, як в матчі з Брондбю гравець датської команди мені ледь скальп шипами бутси не зняв і кров хвилин десять зупинити було неможливо, але я дограв гру до кінця. Пам'ятаю Чемпіонат Світу 2006 року, де грав з металом в ключиці і постійним болем. І що іноді це грало проти мене і проти команди. Але щоб відмовитися вийти на поле ?????

Скажу наступне. При мені, коли я ще грав у команді, Хачеріді собі такого б не дозволив. Бо знав, що йому з'являтися мені на очі після цього не варто. Я б його в порошок стер.

Женя напевно вже забув, як після його чергового вилучення у домашньому матчі, де він одну з жовтих карток отримав за розмови з арбітром, я попередив і сказав, що якщо таке ще раз повториться і при цьому команда від цього не дорахується очок, я при всіх в роздягальні його розірву на частини!

Та що він з себе корчить??? Я вважаю, що гравцям з таким ставленням до своєї роботи, з таким ставленням до своїх партнерів і нарешті, таким ставленням до самого себе не місце в команді Динамо Київ!", – написав Шовковський.

Раніше повідомлялось, що Хачеріді не отримує зарплатню в Динамо вже протягом 7 місяців.