УКР РУС

Шовковський пояснив, чому вирішив завершити кар'єру

19 січня 2017 Читать на русском

Екс-воротар "Динамо" Олександр Шовковський пояснив, чому прийняв рішення завершити кар'єру.

"Якщо щось складається не так, я намагаюся переламати ситуацію, намагаюся зробити все можливе, щоб змінити її в рамках власних можливостей. Однак рано чи пізно настає момент, коли твої можливості відстають від твого бажання.

Досвід хороший в якихось моментах, але для того, щоб далі продовжувати грати на такому ж рівні, мені вже не вистачало сил витягати з себе, а витягати доводилося фактично все. Віддавати здоров'я, грати через не можу... Вже не було тієї впевненості, того величезного бажання. З віком воно все ж втрачається.

З іншого боку, є джентльменська угода з президентом клубу. Перебувати в команді тільки для того, щоб бути тут – це не для мене. Ми домовлялися, що так не буде. Я відчував, що не готовий конкурувати, не готовий викладатися на сто відсотків... Викладатися-то я готовий, але результату, як раніше, вже не буде. Зваживши всі фактори, я і прийняв рішення завершити кар'єру.

Я не міг уже відповідати за якість своєї гри, яка відповідає марці "Динамо", – сказав Шовковський.

Як "Квартал 95" потролив Шовковського через завершення кар'єри

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу