УКР РУС

Шовковський: Особисті проблеми ніяк не позначаються на моїй роботі

6 березня 2016 Читать на русском

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський поділився враженнями від матчу 17 туру української Прем'єр-ліги проти дніпропетровського "Дніпра" та прокоментував проблеми в особистому житті.

"Ми дуже серйозно розбирали помилки, яких припустилися в перших двох матчах. Вважаю, що в першому таймі ми виконали установку на гру. Ми домоглися результату завдяки нашим діям і помилкам суперника, однак їх спровокували саме наші дії. У другому таймі ми грали акуратно, проте агресивно. Так, припустилися кількох помилок, могли пропустити, але саме ми контролювали хід гри. Я б дуже хотів, щоб команда набирала форму, постійно прогресувала та демонструвала видовищний футбол.

Можливо, другий м'яч став переломним, проте футбол - непередбачувана гра. Як би там не було, завжди потрібно грати далі. Хтось, можливо, помилився за якихось обставин, але гру потрібно завжди доводити до кінця.

Хто помилився, коли Зозуля пробивав у нижній кут? Зараз важко відповісти, але там і моя помилка була, тому що я зупинив м'яча перед собою, відтак не мав можливості вибити його. Віддав пас на Женю, а він далі - загалом там була низка помилок.

Був напівпорожній стадіон, проте треба дивитися трохи глибше. Це стосується ситуації, яка зараз спостерігається в країні. На жаль, багатьом не до футболу. Крім того, погодні умови не сприяють тому, щоб люди приходили на стадіон. Я думаю, коли все в країні буде гаразд, в Прем'єр-лізі буде 16 команд, тоді і вболівальники будуть заповнювати стадіони.

Щодо сімейних проблем, то хочу зазначити, що мені не 20 років, я все прекрасно розумію та відокремлюю своє особисте життя від робочого графіку. Якщо я буду кудись занурюватися з емоціями, то мені буде дуже важко вийти з ситуації. Я роблю все, що мені потрібно робити. Проблеми особистого характеру ніяк не позначаються на моїй роботі. Ви можете запитати у тренерського штабу. Але я не хочу про це говорити - це особисте", - розповів Шовковський.

Нагадаємо, що "Динамо" досить легко перемогло "Дніпро" та наразі випереджає другий "Шахтар" на 3 пункти.

Шовковський показав квитанції: витрачає на доньку значно більше, ніж стверджує екс-дружина