УКР РУС

Шовковський: На зустріч з уболівальниками проникли корумповані колишньою дружиною особи

21 лютого 2017 Читать на русском

Екс-голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський розповів про неприємний інцидент на зустрічі з фанатами.

"Напередодні зустрічі з уболівальниками на стадоіні "Динамо" ім. В. Лобановського я припускав, що може бути провокація з боку осіб, назвати яких журналістами у мене язик не повертається.

Сама зустріч пройшла в прекрасній дружній атмосфері, з безліччю цікавих питань і відвертих відповідей. Все це ви можете знайти на сайті клубу і в ЗМІ, які висвітлювали цю зустріч.

По закінченні, я вирішив приділити увагу всім уболівальникам, щоб сфотографуватися з ними і роздати всім охочим автографи. І коли вже всі охочі отримали автографи і велика частина уболівальників, які хотіли сфотографуватися, в зал таки проникли ці корумповані Альоновою і її дуже близького друга, громадянина РФ Євланчика С.С. особи, що представляють, як вони кажуть, Актуальну Правду. Вони переслідують мене і мою сім'ю вже протягом півроку і поширюють недостовірну інформацію. Але найогидніше, що вони зробили – це приїхали до 70-річних батьків і намагалися вдертися в їхню квартиру, ображали їх.

І в цей же самий час вони "не помічають", а точніше не хочуть звертати увагу на те, що громадянин РФ, Євланчик Сергій Сергійович не виконує рішення Верховного Суду України в тому, що малолітні діти зобов'язані проживати з їхньою матір'ю Мариною Кутеповою і всіляко перешкоджає цьому рішенню. Більше того, Євланчик приховує дітей від матері і намагається незаконно вивезти їх за межі України.

Так ось, цим особам із журналістськими посвідченнями не вдалося досягти бажаного і мені було цікаво, що ж вони придумають? А вони просто зробили те, що у них найкраще виходить, почали нахабно брехати.

Мені дуже шкода, що зустріч з уболівальниками через цих псевдожурналістів була закінчена не так, як ми планували і мені хотілося б", – написав Шовковський у Фейсбук.

Шовковський назвав два матчі у своїй кар'єрі, які він хотів би переграти

Шовковський назвав команду своєї мрії з екс-одноклубників