УКР РУС

Шовковський: Ми потрапили до групового турніру ЛЧ, щоб вигравати (ВІДЕО)

29 вересня 2015 Читать на русском

Голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський на передматчевій прес-конференції прокоментував матч групового етапу Ліги чемпіонів проти "Маккабі" Тель-Авів.

"Ми аналізуємо всі ігри, всі матчі, які проводимо, аналізуємо помилки, яких припустилися, згадуємо всі попередні історичні події, які пов'язані з командами, з якими граємо. Однак важливо не те, що було колись, а важливо те, що є сьогодні - як команда готується, який футбол демонструє, які сильні сторони, які слабкі.

Ми проводили багато матчів, грали з різними суперниками, включно із "Маккабі" Тель-Авів, але це був інший турнір, інший час, це були зовсім інші команди.

Звичний турнір? Я би не став так говорити, оскільки щороку змінюються команди, змінюється турнір, та й ми протягом останніх кількох років не виступали в Лізі чемпіонів, відтак говорити про таке не можна.

Про яку можна говорити звичність, якщо для гравця, який ставить перед собою найвищі цілі, найголовніша гра - прийдешня, а решта ігор вже не мають ніякого значення. Важливий той настрій, з яким команда готується та виходить на гру.

Вважаю, що недооцінки суперника в Лізі чемпіонів бути не може. Але ми віримо в силу своєї команди, і потрапили до групового турніру Ліги чемпіонів, щоб вигравати", - зазначив Шовковський.

Читайте також:
"Маккабі" – "Динамо". Ліга чемпіонів. Анонс