УКР РУС

Шовковський: Думаю, що Динамо на правильному шляху

28 травня 2018 Читать на русском

Колишній голкіпер київського Динамо Олександр Шовковський поділився думкою щодо розвитку київського клубу.

"Ви зверніть увагу на те, що дуже багато молодих хлопців зараз грають в Динамо, і слід сказати про те, що вектор розвитку клубу трохи змінюється. Йде акцент саме на молодь, на своїх хлопців. Думаю, що взагалі-то ми давно повинні були вибрати такий напрямок. Подивіться, як заграли футболісти, які ще вчора виступали за U-19 і U-21. Думаю, що ми на правильному шляху.

Сидорчук: Колектив у Динамо дуже хороший

Зараз через ситуацію в країні, іноземні гравці не хочуть їхати в Україну. Або ж хочуть, але при цьому просять якісь нечувані гонорари для себе. Виходячи з цього, потрібно вкладати в розвиток своїх перспективних, талановитих хлопців, щоб піднімати їх до рівня гравців міжнародного класу, до рівня національної збірної, і до рівня зірок. Але процес цей досить довгий. Не буде результату протягом року або двох. Це процес, який розтягується на п'ять-сім років.

Чи через омолодження Динамо програло чемпіонат Шахтарю? А ви порахуйте середній вік команд. Ось просто порахуйте середній вік Шахтаря, порахуйте індивідуально по тому, скільки матчів хто зіграв за національну збірну, взагалі, скільки досвіду виступу на міжнародній арені у тих і у інших. І давайте на цю ситуацію подивимося з самого початку. Перед стартом сезону говорили, що Шахтар без сумніву стане чемпіоном. В цьому році, якщо б не маріупольський скандал, все могло б вирішуватися в останньому матчі", – цитує Шовковського 112.ua.