УКР РУС

Шоу імені Фернандеса - "Удінезе" розібрався із "Наполі"

3 квітня 2016 Читать на русском

У 31 турі італійської Серії А "Наполі" сенсаційно програв "Удінезе" 3:1.

Досить несподівано cереднячок чемпіонату "Удінезе" зумів добряче попсувати нерви одному із претендентів на чемпіонство "Наполі", залишивши останніх без будь-якого очкового доробку по завершенні цього матчу.

Шокувати неаполітанців на старті гри вдалося Фернандесу, який вдало реалізувавши пенальті, вивів свою команду вперед. Згодом гості, які, схоже, що не очікували такого супротиву в Удіне паритет відновили - 30-ий гол у сезоні забив Ігуаїн! Однак в наступній ж атаці "чорно-білих" партнер Гонсало Гулам порушив правила у власному штрафному - вдруге у матчі арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, щоправда Фернандес цього разу Габріеля переграти не зумів. Проте останньому все ж довелося капітулювати перед невгамовним гравцем "зебр", який за лічені хвилини до перерви оформив дубль, реабілітувавшись за незабитий пенальті .

Друга 45-хвилинка запам'яталась, окрім вилучення Ігуаїна наприкінці матчу, моментом із гри Інсіньє, який міг скоротити відставання неаполітанців у рахунку до мінімуму. Чому лише скоротити? Справа в тому, що епізоду за участі Лоренцо передував влучний постріл Теро, який у підсумку знищив як фізично, так і морально Гамшика і Ко. Хоча словак все ж намагався повести за собою команду, проте невлучний штрафний за мить до фінального свистка став, таким собі, символом провальної гри для підопічних Саррі, які відпустили у турнірній таблиці "Ювентус" на відстань шести очок.

Італія. Серія А, 31 тур.

Турнірна таблиця Серії А.

"Удінезе" - "Наполі" - 3:1

Голи: Фернандес, 14 (пенальті), 45+1, Теро, 57 - Ігуаїн, 24

Нереалізований пенальті: Фернандес, 25 ("Удінезе"), сейв голкіпера

Вилучення: Ігуаїн, 75 ( "Наполі"), друга жовта