УКР РУС

Шкртел рятує Мерсисайд у меншості. "Ліверпуль" - "Арсенал" - 2:2. ВІДЕО

21 грудня 2014 Читать на русском

У центральному матчі 17 туру "Енфілд" став епіцентром протистояння двох невдах першої половини сезону Прем'єр-ліги.

"Арсенал" був сьомим, а "Ліверпуль" - узагалі 11-м. Тому перемога суттєво не змінювала би розташування сил, проте стала б потужним імпульсом для самоствердження.

У першому таймі перевагою володів "Ліверпуль", однак до конкретики справа дійшла перед відпочинком. Коутінью більярдно пробив у кут воріт Щесни. Щоправда, гості одразу ж відповіли ударом Дебюші із другого поверху. Після відпочинку трапився інцидент із Шкртелом. У боротьбі з Жиру він упав настільки невдало, що потрапив під шипи форварда. Кровотечу із голови словака зупиняли близько п'яти хвилин. Та Мартін - боєць, тож залишився у грі і, як виявилося, вніс вирішальну лепту у порятунок господарів.

У розпал другого тайму домінували "каноніри", що втілилося у гол Жиру. Коли ж на останніх хвилинах безглуздо на вилучення нарвався Боріні, здалося, що перемога у підопічних Венгера в кишені. Проте Мерсисайд не заслужив на поразку. Навіть у меншості господарі відчайдушно пішли уперед і таки зрівняли рахунок. 

Бойовий мир не приніс командам суттєвих дивідендів - вони піднялися лише на одну сходинку у турнірній таблиці. "Арсенал" тепер шостий, а "Ліверпуль" - десятий. Однак за фестиваль і непередбачувану кінцівку їм, звісно, доземний уклін.

"Ліверпуль" - "Арсенал" - 2:2

Голи: Коутінью, 45, Шкртел, 90+7 - Дебюші, 45+2, Жиру, 65

Попередження: БорініФламіні, Дебюші, Касорла

На 90+2 хвилині вилучений Боріні