УКР РУС

Шкртел: Не чекав від "Зорі" такого

25 листопада 2016 Читать на русском

Захисник "Фенербахче" Мартін Шкртел оцінив гру луганської "Зорі" проти "Фенербахче" в 5-му турі Ліги Європи.

Легенда "Ліверпуля" залишився вражений діями команди Юрія Вернидуба в обох матчах.

"Для нас це була дуже складна гра. Особливо її перший тайм. Луганська команда грала дуже гідно. Вони завдали нам чимало клопоту. Після перерви наша якість гри була кращою. Ми почали показувати те, що від нас вимагають уболівальники, забили два голи, здобули три дуже важливі очки, і, природно, задоволені результатом.

Знаєте, я був дуже здивований після першої гри проти "Зорі" в Україні. Не чекав від вашої команди такої прудкості. І, як і сьогодні, ваша команда грала дуже добре. Ми дивилися заголовки і читали матеріали після вашої гри з "Манчестер Юнайтед". Ви теж грали добре, могли забивати, але, на жаль, не змогли відкрити рахунок в цій зустрічі. Можу зробити комплімент вашим гравцям. Вони демонструють хорошу гру.

Побажаю "Зорі" всього найкращого. Добре виступати в чемпіонаті України, завершити його на високій позиції і в наступному році знову брати участь в єврокубках", – розповів Шкртел.

“Зоря” програла “Фенербахче” і втратила шанси на плей-офф Ліги Європи. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте підсумки матчу “Фенербахче” – “Зоря”. Дік Адвокат та Юрій Вернидуб прокоментували результат зустрічі. Караваєв нарікає на суддів.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу