УКР РУС

Шкртел: Ми зробимо все, щоб перемогти

14 вересня 2016 Читать на русском

Захисник "Фенербахче" Мартін Шкртел поділився своїми очікуваннями перед матчем групового етапу Ліги Європи проти "Зорі".

"Ми всі розуміємо, що матчі в Лізі Європи не бувають простими. Наш суперник виглядає добре в своєму чемпіонаті. Але ми хочемо забрати з собою хороший результат. Тому ми зробимо все, щоб перемогти.

Якщо чесно, ми нічого не знали про "Зорю" до жеребкування. Але ми добре вивчили суперника і знаємо, що вони показують хороші результати в своїй першості. Також будемо детально вивчати "Зорю" завтра, безпосередньо перед грою.

Погана реалізація у "Фенербахче"? Це футбол, іноді тобі банально не щастить. Ми знаємо, що ми зараз не завжди показуємо хороші результати, але ми постійно працюємо над собою і покращуємо свій рівень гри.

Підтримка фанатів? Якщо тут грає українська команда, то вони будуть підтримувати українську команду. Це нормально. Я сподіваюся, що буде багато людей зі Стамбула і ми відчуємо свою підтримку теж", – сказав футболіст на передматчевій прес-конференції.

Відзначимо, що "Фенербахче" програв попередню зустріч в чемпіонаті Туреччини. Юрій Вернидуб очікує, що суперник буде дуже злим після останнього програного поєдинку.

Матч відбудеться завтра, 15 вересня. Початок зустрічі о 20:00.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях