УКР РУС

Шкапенко: Гра Мілевського? Та яка там була гра...

22 серпня 2014 Читать на русском

Відомий у минулому футболіст Павло Шкапенко прокоментував "Футболу 24" виступ наших клубів у Лізі Європи.

- Як оціните гру і підсумковий рахунок матчу «Дніпро» - «Хайдук» (2:1)?

- По грі «Дніпро» заслуговував перемогу і слава Богу, що так і вийшло. А так, дніпропетровцям необхідно підсилюватися, особливо в лінії захисту. Із «Хайдуком» команда Маркевича грамотно зіграла, особливо у першому таймі, багато атакували. Думаю, на виїзді «Дніпро» також переможе.

- Але пропущений удома гол ускладнює завдання «Дніпра»…

- Це точно. Тим не менш, «Дніпро» на голову вищий за «Хайдук». Просто трохи десь не щастить дніпропетровцям.  Але рано чи пізно повинна бути і світла смуга.

- Як вам гра Артема Мілевського?

- Та яка там гра була, вийшов на 15 хвилин… В принципі, молодець, хоче повернутися у великий футбол. Йому ще не стільки років, що потрібно завершувати кар’єру. Він зрілий футболіст із великим досвідом. Бажаю йому удачі.

- Погодитеся, що мало хто думав про те, що «Металіст» не зможе розкроїти оборону «Руху»?

- Очікував, що в цій грі не буде багато голів. У «Металіста» є проблеми зі складом, вистачає проблем в клубі. Добре, що зіграли внічию. Вдома, думаю, вони обіграють «Рух». Дай Бог, щоби побільше наших клубів було в єврокубках. В ситуації, що склалася в нашій країні, це буде плюсом.

- Поділяю ваші погляди, але якщо об’єктивно: «Зоря» здатна пройти «Фейєнорд»?    

- Переживав за «Зорю», тим паче з Юрієм Вернидубом ми грали в запорізькому «Металурзі». В луганчан центральні захисники травмовані, але команда зіграла достойно. Трохи не пощастило, «Феєнорд» забив трохи нелогічний гол. Але у гостях, я вірю, що «Зоря» ще «покаже зуби».