УКР РУС

Шість одинадцятиметрових миттєвостей "Ель Класіко". ФОТО. ВІДЕО

24 березня 2014

"Барса" у нірвані... Так вважає титуловане видання "L'EQUIPE". Навіть перемога у Лізі чемпіонів напевне була б затьмарена будь-якою перемогою над "Реалом".

Мессі оформив перший хет-трик у Мадриді і домалював свій образ страховиська для  "вершкових" у "Класіко". Аргентинець вносив лепту у погром 33 рази у 27 "Класіко" (21 гол + 12 гольових пасів). У цьому матчі Іньєста забив перший гол матчу також з пасу Блохи!

Багато "постраждалих" після матчу були незадоволені діями арбітра матчу на "Сантьяго Бернабеу" Ундьяно Малєнко.

"Було багато помилок арбітра" проте "ми вже звикли до них", стверджує скривджений Роналду, запевняючи, що арбітр "був блідим та нервовим". Чи не через персональну гольову поразку від Мессі 1:3? Можливо у цьому є рація, адже капітан "блау-ґранас" Хаві вважає, що "Кріштіану помиляється, а його критика необґрунтована". На думку Хаві, ""Барса" була переконливішою та краще грала. І результат  тому свідчення".

"Дехто не хоче, щоб ми перемогли та вибили ""Барсу" з чемпіонської гонки. Можливо вони також не хочуть, аби "Реал" став чемпіоном", - продовжував Роналду...

Пропоную переглянути шість моментів "Ель Класіко", які могли вплинути на кінцевий результат, адже мова про потенціальні та призначені ПЕНАЛЬТІ...


 

1. Чи було пенальті в епізоді, коли Піке мав контакт з Бейлом у карному "Барси"? (див. відео)


2. Кріштіану пробив зі штрафного - м'яч "влучив-не влучив" у руку Сеска у стінці. Пенальті?


3. Пепе "заплів" Неймара біля своїх воріт і...


4. Алвес заробив пенальті для "Реала", гакнувши Роналду? Однак, зважаючи на фотофакт, це запитання варто перефразувати: Чи було порушення правил взагалі?


5. Таке ж запитання можна поставити до епізоду, коли Неймар "підірвався" на Рамосі...


6. І переможне пенальті у виконанні Мессі, яке для нього заробив Іньєста завдяки Хабі Алонсо...

То чи правий Рамос, коли каже: "Я не торкався Неймара"?