УКР РУС

Що це, вашу ма**, було?!

5 червня 2015
Автор: Дмитро Гончар

За гарячими слідами... Ось завершився просто неймовірно емоційний фінал Кубка України. Особливо для вболівальників киян, адже для них поєдинок склався наче казка, яку вони власними руками перетворили в пекло...

Абсолютно безглуздий вчинок сотні фанатів. Котрі вибігши на поле і радіючи перемозі улюбленої команди, можливо позбавили цілу футбольну Україну свята під назвою фінал Ліги чемпіонів на найближче десятиліття. Ця купка людей, нагадуючи незрозуміло кого і не усвідомлюючи свого вчинку - раділа, ламала все, що потрапляло під руку, а решта "загулявших" споглядало на це все потішаючись не зрозуміло чим. 

Радість? Кайф?... О тааак, певно, від того, що Європа і увесь світ побачать те, яка ми чудова нація, і як ми хочемо приєднатися до європейської родини. Особливо, коли Україна перебуває у кроці від підписання безвізовго режиму з країнами ЄС. А потім, от-такі, українці демонструватимуть себе в повній красі у глибині європейського континенту. Європі це потрібно?... Хоча, й діло зовсім не в Європі, а в нас самих... Відверто не зрозуміло для чого це було... Слава?... Хіба, що геростратова, якщо ви бажали такої, то можна вас привітати, адже ви справились на всі сто!

Проте вразило те, що частина справжніх вболівальників допомагала стюардам внормувати ситуацію, випроваджуючи непроханих гостей за межі поля. За це їм масивний респект.

Гаразд, слова диктора на стадіоні не допомогли, а от легенд "Динамо"  Шовковського і Гусєва мали б вплинути на фанатів, хоча б якось, але... Людоньки, якщо ви вболіваєте за київське "Динамо" і вважаєте себе істинними вболівальником цього клубу, то хто для вас ідол у вашій улюбленій команді?... Чи ви керувалися так званим "стадним інстинктом", коли сусід по сидінню вибіг на поле "Олімпійського", тоді я теж вибіжу... А раз всі роблять фото, то чим я гірший?... 

До речі, ФФУ аби уникнути такого у майбутньому, найбанальніше, що може зробити так це відловити "гуляючих" на "Олімпійському" за фотографіями у соціальних мережах.  І вказати таким вболівальникам на двері, погуляли - платіть . Адже, якщо не приділити цьому випадку достатньої уваги, то у майбутньому таке повторюватиметься щоразу. Найбільше насторожує загроза такого безладу під час єврокубковго поєдинку, тому потрібно продемонструвати, що таке хуліганство не минає без наслідків.

Звичайно, гора емоцій і так далі... Проте якось красиво привітайте команду із перемогою, котру вона здобувала не тільки для себе, але й для вас... Проте ви коїте відверту дурню, яка не зрозуміла нікому... А ворота, що вони вам зробили?... Хочеться забути цей жах після матчу, наче страшний сон і пригадати фантастичну серію пенальті, яка стала справжньою окрасою футбольного вечора, а не ось це...

Підсумовуючи, додам лише одне, всі хто боявся гей-параду в Києві, може спати спокійно, адже його оперативно провели на газоні "Олімпійського".